Header Ads

Πραγματικότητα η ανέγερση Κέντρου Υγείας στη Σιάτιστα

Μετά τις πρόσφατες συναντήσεις που είχε ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, κυρίως με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα αλλά και με τις αρμόδιες υπηρεσίες, σχετικά με την αναγκαιότητα ανέγερσης Κέντρου Υγείας στη Σιάτιστα Κοζάνης, η προσπάθεια αυτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία.



Με απόφαση του Υφύπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα η ανέγερση και λειτουργία του Κέντρου Υγείας στη Σιάτιστα Κοζάνης αποτελεί πλέον πραγματικότητα.

Ειδικότερα εκτός της έγκρισης της σκοπιμότητας για την ανέγερση Κέντρου Υγείας στη Σιάτιστα Κοζάνης εγκρίθηκε και η σκοπιμότητα για την προμήθεια εξοπλισμού Υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Τα προαναφερόμενα έργα εντάσσονται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης με την αξιοποίηση της Κοινοτικής Χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Στην κρίσιμη αυτή περίοδο που περνά ο τόπος μας, οι στοχευμένες δράσεις όπως αυτή του Υφυπουργού Υγείας κ. Α. Μπέζα ενισχύουν και αναβαθμίζουν τις Υπηρεσίες Υγείας στην περιοχή της Δ. Μακεδονίας. Η απόφαση της πολιτικης ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας έρχεται να καλύψει με πληρότητα και επάρκεια τις διαπιστωμένες ανάγκες της περιοχής σε πρωτοβάθμια περίθαλψη. Επισημένεται δε ότι προυπόθεση για να προχωρήσει η ανάπτυξη είναι η διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και σιγουρίας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των περιοχών της Περιφέρειας της Δ. Μακεδονίας.

Από το Γραφείο Τύπου του υφυπουργού υποδομών μεταφορών και δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου
Από το Blogger.