Header Ads

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ-Κοζάνη: Σε φάση ολοκλήρωσης το κτίριο της Ευξείνου Λέσχης

Το κτίριο της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης επισκέφθηκε την Τρίτη 9 Ιουλίου 2013, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, όπου ενημερώθηκε για τις εργασίες αποπεράτωσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, που συνοδευόταν από το Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης Κώστα Γρίβα, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Κώστα Σανίδη και συζήτησαν για τις εκκρεμότητες, που έχουν σχέση με την ολοκλήρωση του κτιρίου καθώς και για διάφορα θέματα, που αφορούν τη χρήση και λειτουργία του κτιρίου από την Εύξεινο Λέσχη.

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών προβλέπει την παράδοση του κτιρίου για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και στη συνέχεια, αφού γίνει και η προμήθεια του εξοπλισμού, να δοθεί σε πλήρη λειτουργία μέχρι τέλους του 2013.

Σε δηλώσεις τους τόσο ο κ. Σόκουτης όσο και ο κ. Σανίδης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία των εργασιών στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχης, που με την ολοκλήρωσή του θα καταστεί κέντρο πολιτισμού και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή.









Από το Blogger.