Header Ads

Υλοποίηση 1ου Εργαστηρίου Ενδυνάμωσης Γυναικών

Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Ε.), το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και η Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης, στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών», του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων», πραγματοποίησε το 1ο εργαστήριο ενδυνάμωσης γυναικών με στόχο την ενδυνάμωση εργαζόμενων γυναικών/συνδικαλιστριών στα ζητήματα του συνδικαλισμού και της ισότητας των φύλων, υπό το πρίσμα της παρούσας δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.


Στόχος των ενεργειών αποτελεί η ενίσχυση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την ενδυνάμωση της διεκδικητικής και διαπραγματευτικής ικανότητας, καθώς επίσης και των επικοινωνιακών και ηγετικών δεξιοτήτων των γυναικών που συνδικαλίζονται.

Το πρώτο εργαστήριο ενδυνάμωσης με θέμα: «Εργασιακή εμπειρία και θέση των γυναικών στην παραγωγική διαδικασία» - (Τεχνικές Διαπραγμάτευσης) με εκπαιδεύτρια την κ. Ζιζή Σαλίμπα, Δρ. Οικονομολόγος της Εργασίας, Στέλεχος Κεντρικής Δομής Ισότητας της Γ.Σ.Ε.Ε. πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 και συμμετείχαν εργαζόμενες γυναίκες.
Από το Blogger.