Header Ads

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας για τις απολύσεις των Δημοτικών Αστυνομικών

Σε μία περίοδο που το Ελληνικό εμπόριο δεινοπαθεί, που η ανεργία έχει φτάσει σε δυσβάσταχτο ύψος και το παραεμπόριο ανθίζει εις βάρος του νόμιμου στεγασμένου εμπορίου, έρχεται άλλη μία απόφαση της κυβέρνησης να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.


Η απόλυση των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας έρχεται να προστεθεί στην ανεξέλεγκτη λειτουργία του κάθε είδους παράνομου εμπόρου, αφού ήταν η μόνη υπηρεσία που απευθυνόμασταν, και παρά τα όποια προβλήματα, υπήρχε ένας έλεγχος για την αποτροπή της παρανομίας, ενώ έδινε και λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που τα τελευταία χρόνια είχε γιγαντωθεί.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας είναι κάθετα αντίθετος με την συγκεκριμένη απόφαση αφού αντιθέτως θεωρούμε πως η συγκεκριμένη υπηρεσία θα έπρεπε να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο.

Δεν είναι δυνατόν να απολύονται εργαζόμενοι συλλήβδην και ολόκληροι κλάδοι να οδηγούνται στον Καιάδα, χωρίς να ληφθεί υπ’ όψιν η προσφορά τους και να αντιμετωπίζονται απλώς σαν αριθμοί που βολεύουν.

Όπως ακριβώς γίνεται και με τους σχολικούς φύλακες, οι οποίοι επίσης προσφέρουν έργο, κρατώντας τα σχολεία και τα παιδιά μας μακριά από κάθε είδους κίνδυνο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας θεωρεί πως όλοι οι υπάλληλοι και σε όλες τις δομές των Δήμων είναι συνεργάτες που συχνά απευθυνόμαστε για την βοήθεια και την λύση προβλημάτων, γι αυτό και είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε απόλυση που θα επέφερε την υπολειτουργία των Δήμων.

Καλούμε την κυβέρνηση να επανεξετάσει το θέμα και να αλλάξει την απόφασή της, αφού πρόκειται για υπηρεσίες που προσφέρουν και μπορούν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος Χαρίλαος Τοσκίδης
Από το Blogger.