Header Ads

Καθηγητές Εορδαίας προς βουλευτές Νομού Κοζάνης: Ή με τους εργαζόμενους ή με τους δανειστές

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Εορδαίας, καλεί τους βουλευτές του Νομού Κοζάνης να μην υποκύψουν στις επιλογές των κομμάτων τους, να μην δεχθούν τις απαιτήσεις των δανειστών, να ακούσουν την φωνή των πολιτών και να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο που καταστρέφει τις ζωές των εργαζομένων και υπονομεύει το μέλλον της χώρας.



ΔΣ ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ




ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου Τρόικας ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ.

Ξεδιπλώνει ακόμα μια αντιλαϊκή επίθεση, ενάντια στους Εκπαιδευτικούς, και την Τοπική αυτοδιοίκηση, στους εργαζόμενους. Ετοιμάζεται με την κατάθεση και την ψήφιση του νέου πολυνομοσχεδίου για καίριο χτύπημα στην παιδεία, δημόσιους οργανισμούς.

Οι 12.500 απολύσεις που θέλουν να ψηφίσουν είναι η αρχή, θα ακολουθήσουν και νέες απολύσεις από το φθινόπωρο, είναι συμφωνημένες, υπογεγραμμένες και αποφασισμένες.

Διάφοροι κυβερνητικοί βουλευτές, ακόμα και υπουργοί, με περίσσευμα υποκρισίας δηλώνουν την αντίθεσή τους στο πολυνομοσχέδιο, ταυτόχρονα με άλλη τόση υποκρισία δηλώνουν ότι θα το ψηφίσουν για να σώσουν για άλλη μια φορά την χώρα.

Οι ανάγκες του λαού, του δημόσιου σχολείου, της νεολαίας μας θυσιάζονται στο βωμό της δήθεν ανάπτυξης. Οι εκατόμβες των ανέργων για τις οποίες χύνουν κροκοδείλια δάκρυα προσπαθούν να τις αντικαταστήσουν με χαμηλά αμειβόμενους ή με σεμινάρια επιχειρηματικότητας.

Αντικαθιστούν το δικαίωμα της εργασίας με την ελαστική απασχόληση.

Υπερασπίζονται την πολιτική που διαλύει την κοινωνία μας, ως μονόδρομο επιβίωσης.

Μας ζητούν να βάλουμε πλάτη για να περάσουν την πολιτική τους την ίδια ώρα που πληρώνουμε ατέλειωτους φόρους, μας κόβουν μισθούς - συντάξεις, κοινωνικές παροχές, εξαφανίζουν δημοκρατικά δικαιώματα, δημιουργούν φτώχια, μας εξαθλιώνουν, μας απολύουν.

Ιδιωτικοποιούν την υγεία, η παιδεία, η ενημέρωση, το περιβάλλον, το νερό, όλα είναι εμπορεύματα, πουλούν κυριαρχικά δικαιώματα, δημόσιες υπηρεσίες, ορυκτό πλούτο.

Καταργούν κάθε έννοια δημοκρατίας και ελευθερίας. Με άμετρο και απαράδεκτο ύφος απειλούν κάθε αντίθετη φωνή, κυβερνούν με αυταρχισμό και απειλές.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε

πανεργατικό - παλλαϊκό ξεσηκωμό με ανυποχώρητους αγώνες,

με απεργίες, καταλήψεις, διαδηλώσεις


τωρα να προκαλεσουμε ρηξη και ανατροπη

της αντιλαϊκής πολιτικής

ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Από το Blogger.