Header Ads

Σε αγώνες Γ' Εθνικής κατηγορίας τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας

Στην πρώτη φάση της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης στο χρονικό διάστημα από 12 έως 15 Ιουλίου, θα συμμετέχει η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία ΔΕΛΦΙΝΙΑ Πτολεμαΐδας.


Η ομάδα φέτος, ολοκληρώνοντας μόλις δυόμιση χρόνια από την σύσταση και λειτουργίας της, θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε Εθνική Κατηγορία Ανδρών. Το σημαντικό είναι πως για φέτος δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία μεταγραφή, δίνοντας έτσι βαρύτητα και κίνητρα κυρίως στις υποδομές και στους νέους αθλητές της πόλης της Πτολεμαΐδας. Έτσι, στο δυναμικό της ομάδας υπάρχουν μόνον αθλητές ηλικίας 15 έως 18 ετών.

Οι αγώνες του συγκεκριμένου τριημέρου αποτελούν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποκτήσουν τα παιδιά ακόμα περισσότερη εμπειρία και να προετοιμάσουν, με ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις και προδιαγραφέ,ς το έδαφος για τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ερχόμενης χρονιάς.

Τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση πάντα του προπονητή τους και έχοντας κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, είναι προσανατολισμένα στο να κάνουν μία εμφάνιση που θα αντιστοιχεί στο ύψος πάντα του πήχη που έχουν βάλει.

Προπονητής τμήματος: Νίτσας Λουκάς.

Τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ θα συμμετέχουν με 14 αθλητές που είναι οι : Καλαιτζόπουλος, Δεληγιώργης, Ελευθεριάδης, Ζώρος, Ιακωβίδης, Ιωαννίδης, Κατσίνας, Κεφαλόπουλος, Κίλας, Κωνσταντινίδης, Λιούρης, Σαμαράς, Σίσκος, Ψαρράς.

Πρόγραμμα Αγώνων:

Παρασκευή 12/7 19:00 Δελφίνια Πτολεμαΐδας - ΝΑΣ Ημαθίας

Σάββατο 13/7 13:00 Δελφίνια Πτολεμαΐδας – Πύρρος Ιωαννίνων

Σάββατο 13/7 19:30 Αλέξανδρος Συκεών – Δελφίνια Πτολεμαΐδας

Κυριακή 14/7 16:30 Δελφίνια Πτολεμαΐδας – ΓΟ Μεσολογγίου.

Από το Blogger.