Header Ads

Τρίτη 16/7/2013 - 24ωρη Γενική Απεργία

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να σπρώχνει στον Καιάδα τους εργαζόμενους με διαδικασίες εξπρές και με νέα μνημόνια που τα βαπτίζει πολυνομοσχέδια.

Οι νέες κυβερνητικές παρεμβάσεις στα εργασιακά, οι διαθεσιμότητες, η κινητικότητα-απολύσεις, η ανεργία που έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις, οι συνεχείς επιστρατεύσεις, τα νέα χαράτσια που προωθούνται με το νέο φορολογικό, τα συνεχιζόμενα λουκέτα στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ο νέος μηχανισμός υπονόμευσης της συλλογικής διαπραγμάτευσης κι όλα όσα έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και έχουν στερήσει βασικά δημοκρατικά δικαιώματά τους, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα.


Ας καταλάβουν επιτέλους Κυβέρνηση και Τρόικα ότι οι εργαζόμενοι:

«Είμαστε άνθρωποι και δε θα γίνουμε αριθμοί».

Οι εργαζόμενοι μπορεί να μην έχουν πλέον κανένα περιθώριο οικονομικής αντοχής, έχουν όμως και θα το αποδείξουν, τη δύναμη να ακυρώσουν αυτές τις απαράδεκτες και αντεργατικές πολιτικές. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί όσο εκείνοι που αποφασίζουν, επιμένουν να οδηγούν το λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Το τώρα δεν μετριέται, μόνο βιώνεται, κύριοι της Κυβέρνησης και της Τρόικα.

Ο αγώνας του κάθε εργαζόμενου, συνταξιούχου, άνεργου είναι αγώνας όλων.

Όλοι στην συγκέντρωση του Εργατικού κέντρου Ν. Κοζάνης και του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης ώρα 11:00 π.μ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης


Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης: Γενική Απεργία
Η Κυβέρνηση στο όνομα δήθεν της εξυγίανσης του Δημόσιου Τομέα ανοίγει μια νέα εποχή κερδοφορίας για το κεφάλαιο, παραδίδοντάς τους τις Δημόσιες Κοινωνικές Υπηρεσίες και τα Δημόσια Κοινωνικά Αγαθά.

Ονομάζουν εξυγίανση, το πέταγμα στο δρόμο και στην ανεργία χιλιάδων εργαζομένων και προετοιμάζουν το έδαφος για τις επόμενες μαζικές απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις, σύμφωνα με τα συμφέροντα των δανειστών και τις εντολές της Τρόικας.

Τρεις ολόκληροι τομείς στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ, πάνω από 20.000 μαθητές θα αναζητούν από το Σεπτέμβριο το σχολείο τους και δεν θα το βρίσκουν. Και έπεται συνέχεια…

Τώρα πρέπει να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μη περάσει και αυτό το νομοσχέδιο, γιατί θα είναι καταστροφή για όλους μας και όχι μόνο για αυτούς που θα απολυθούν ή που θα οδηγηθούν σε διαθεσιμότητα.

Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα της αξιοπρέπειας και της ζωής μας.

Με την επιβολή του «Δόγματος του Σοκ» δημιουργούν κλίμα φόβου και τρομοκρατίας, σε μια κατεστραμμένη κοινωνία, από την ανεργία, τη μαζική φτωχοποίηση.

Τώρα ήρθε η ώρα να τους αντιμετωπίσουμε, πριν βάλουν στο γύψο τη δημοκρατία, πριν καταστρέψουν τις ζωές όλων μας.

Όλοι και όλες στην 24ωρη Γενική Απεργία την Τρίτη 16/7/2013 και στα απεργιακά συλλαλητήρια του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου στις 11.00 στην κεντρική Πλατεία Κοζάνης

Όλοι και όλες στους δρόμους καθημερινά για να μην περάσουν οι διαθεσιμότητες και οι απολύσεις.

Για να ανατρέψουμε την πολιτική της Κυβέρνησης, Ε.Ε. και ΔΝΤ

Δίνουμε κοινό αγώνα!

Είμαστε Άνθρωποι – Δεν είμαστε Αριθμοί!

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης
Από το Blogger.