Header Ads

Διοίκηση του Ε.Σ. «Αμύντας»: Ευχαριστήρια επιστολή για το 1ο Συναπάντημα Παιδικών Χορευτικών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Η Διοίκηση του Ε.Σ. «Αμύντας» θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδίας όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκδήλωση που οργάνωσε για το 1ο Συναπάντημα Παιδικών Χορευτικών την Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013.


Συγκεκριμένα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Αμυνταίου και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου, ΔΗΚΕΑ, για την παραχώρηση του παλιού Δημοτικού Σχολείου και του αύλειου χώρου καθώς και για την στήριξη τους με υλικοτεχνική υποδομή.

Επίσης να ευχαριστήσει το παραδοσιακό καφενείο «ο Ναύαρχος» στο Νυμφαίο Φλώρινας και τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Παπαπέτρου για την παραχώρηση χρήσης εξοπλισμού της επιχείρησής του.

Σημαντική εθελοντική βοήθεια επίσης προσέφεραν και μέλη του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου “Η Αγκαλιά”, επισφραγίζοντας την συνεργασία μας και για μελλοντικές εκδηλώσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της επιτροπής Χειροσφαίρισης του Συλλόγου, που εθελοντικά προσέφεραν για άλλη μία φορά τις υπηρεσίες τους στο Σύλλογο, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη και φίλους του Συλλόγου που χωρίς την δική τους συνεισφορά τέτοιου μεγέθους εκδηλώσεις είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν με επιτυχία.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη και του φίλους του συλλόγου που κατέκλεισαν τον χώρο. Η στήριξη τους μας εμπνέει και μας ενδυναμώνει για ακόμα περισσότερες δράσεις στο μέλλον.
Από το Blogger.