Header Ads

Φιλοζωικός σύλλογος Πτολεμαΐδας: Καταγγέλλουμε την αδιαφορία της ηγεσίας του δήμου

Ο φιλοζωικός σύλλογος Πτολεμαίδας δραστηριοποιείται σε κάθε γωνιά του δήμου, αγωνίζεται για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων αλλά και για την βελτίωση της εικόνας του δήμου μας η οποία διασύρεται λόγω των συνεχών κακοποιήσεων και δολοφονιών ζώων συντροφιάς.
Έξω το πρόβλημα εντοπίζεται στον προγραμματισμό από την πλευρά του δήμου στη διαχείριση και την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων, ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα των οποίο θα δούμε το επόμενο διάστημα. Στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων (κυνοκομείο) του δήμου Πτολεμαίδας, του οποίου η διαχείριση σε ότι αφορά τη λειτουργία του γίνεται από μέλη εθελοντές του συλλόγου και εδώ πρέπει να σταθούμε στην συνεργασία μας με τον δήμο, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να παρέχει κάποια βασικά πράγματα στα οποία δυστυχώς και παρά τις πιέσεις μας δεν έχουν λυθεί. Για παράδειγμα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα είναι το νερό, όπου υπαρχει γεώτρηση και πρέπει να συνδεθεί το ρεύμα. Από την ημέρά της λειτουργείας του καταφύγιου, ο δήμος δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να μας δώσει ακόμα νερό. Ένα άλλο πρόβλημα είναι οι τροφές γιατί δεν πληρώνει τους προμηθευτές με αποτέλεσμα να μην έχουμε να ταίσουμε τα ζώα. Καταγγέλουμε την αδιαφορία της ηγεσίας του δήμου που εθελοτυφλεί και προσπαθεί με παυσίπονα μικρής διάρκειας να δώσει κάποια λύσει. Ζητούμε την άμεση παρέμβαση της δημάρχου τώρα.

Υ.Γ. Από χθές προσπαθούμε να καλύψουμε τις τροφές που χρειάζονται.Ζητούμε τη βοήθεια σας για να καλύψουμε το Σαββατοκύριακο.
Σας ευχαριστούμε, ο φιλοζωικός σύλλογος Πτολεμαίδας.
Ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Τσαούσογλου
Από το Blogger.