Header Ads

Παράταση εγγραφών στο Θερινό σχολείο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει το 3ο Θερινό Σχολείο με θέμα: «ΑΠΕ και σχεδιασμός πράσινων κτηρίων». Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Θερινού Σχολείου, θα διεξαχθεί ημερίδα με τίτλο: «Η έκθεση του ανθρώπου σε επιβλαβής χημικές ουσίες και οι δυνατότητες μείωσης προς αποφυγή μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων ασθενειών».


Η Ημερίδα όπως και το Θερινό Σχολείο γίνονται με την στήριξη της ΔΕΗ ΑΕ. Στο Θερινό Σχολείο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 25 μέχρι και τις 4 Ιουλίου μηχανικοί και τεχνικοί επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, καθώς και προπτυχιακοί φοιτητές. Οι διδάσκοντες προέρχονται από Joint Research Centre (JRC), ΕΜΠ,ΔΠΘ,ΕΚΕΤΑ, ΚΑΠΕ, ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και ΠΔΜ. Το Πανεπιστήμιο λαμβάνοντας υπόψη τη δυσμενή οικονομική κατάσταση προσφέρει τα μαθήματα εντελώς δωρεάν.

Στην ημερίδα μπορούν να συμμετέχουν μηχανικοί και τεχνικοί επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, καθώς και προπτυχιακοί φοιτητές, αλλά και γιατροί και γενικότερα επιστημονικό προσωπικό που ασχολείται με θέματα υγείας. Οι εγγραφές στην ημερίδα γίνονται από 25 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου 2013.

Πληροφορίες: summerschool@uowm.gr, καθώς και στο τηλ. 2461057615

Κάντε κλικ στην εικόνα για το Πρόγραμμα μαθημάτων

Από το Blogger.