Header Ads

Εντυπωσιασμένος από την Τηλεθέρμανση ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας του Υπουργείου Παιδείας

Το κεντρικό αντλιοστάσιο και λεβητοστάσιο της Τηλεθέρμανσης του Δήμου Κοζάνης, στην περιοχή του Κασλά, επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας και καθηγητής στον Τομέα Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής & Συστημάτων Πληροφορικής, στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, Βασίλης Μάγκλαρης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου.

Ο σχεδιασμός, τα δεδομένα και οι προοπτικές της επιχείρησης, η τιμολογιακή πολιτική, την περιβαλλοντική αναβάθμιση, το ιστορικό εξέλιξης της τηλεθέρμανσης, αλλά κυρίως η τεχνολογία για την δημιουργία, λειτουργία και επέκταση του δικτύου ήταν οι αδρές γραμμές της παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη της επιχείρησης, παρουσία του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, της προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Νούλας Τουμπουλίδου, του διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Γιώργου Παυλίδη, και του διευθυντή της τηλεθέρμανσης Λευτέρη Κυπηρτίδη.

Ο κ. Μάγκλαρης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στην Δημοτική αρχή και το προσωπικό που έχει «εγκαταστήσει ένα σύστημα το οποία πραγματικά έχει ξεπεράσει τις οποιεσδήποτε τεχνικές δυνατότητες τις οποίες φανταζόμουν, και στον ύπνο μου ακόμα. Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί, μιλάω και σαν μηχανικός και σαν ερευνητής, και βεβαίως ως προϊσταμένη αρχή της έρευνας και τεχνολογίας στη χώρα. Νομίζω ότι είναι ένα υπόδειγμα ο τρόπος με τον οποίο έχει εξελιχθεί αυτή η υπηρεσία, υπόδειγμα στο πως σώζεις χρήματα, πως σώζεις οικογένειες, και πως εν πάση περιπτώσει αναπτύσσεις τεχνογνωσία η οποία είναι εντυπωσιακή.

Δείτε την δήλωση του κ. Μάγκλαρη:

Από το Blogger.