Header Ads

Συγκέντρωση στην πλατεία της Πτολεμαΐδας στις 4!

Η χώρα μας είναι στο κατώφλι μιας ολοκληρωτικής εκτροπής.Κάθε ενέργεια, λόγος, ή πράξη της μνημονιακής βαρβαρότητας στρέφεται ενάντια στην Δημοκρατία.Τα σχέδια του κεφαλαίου για την πλήρη κυριαρχία του, οδηγούν στην ισοπέδωση της κοινωνίας.Η ψευδεπίγραφη πλειοψηφία της τρικομματικής δημιουργεί συνεχόμενα θεσμικά πραξικοπήματα και συνταγματικές παραβιάσεις.
Η Δημοκρατία είναι στο απόσπασμα μαζί με την ελληνική κοινωνία.Κάθε μέρα που περνά αφήνει πίσω της τα θύματα και τους αιχμαλώτους της μνημονιακής λαίλαπας.Όλοι αυτοί που συνειδητά δρομολόγησαν την κοινωνική καταστροφή ανέχθηκαν και συγκάλυψαν τα ¨σταγονίδια¨που εμφανιζόταν σαν μούχλα στις ¨ρωγμές¨του συστήματος και αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για το μόρφωμα που επωάστηκε στον φασιστικό οχετό. Η εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση της Χ.Α αναζητά ¨ζωτικό χώρο¨στην πατρίδα μας απειλώντας τον πολιτισμό και την ιστορία της.Δεν υπάρχουν ¨θεσμικά¨ διλήμματα για τους εχθρούς της Δημοκρατίας.Όπως η πολιτική βούληση δεκάδων Δήμων και στη χώρα μας έδωσε τέλος στην παρουσία τους, έτσι και εδώ δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ανεκτή καμία εκχώρηση. Όσοι το επιχειρήσουν θα λογοδοτήσουν στον λαό της Εορδαίας.
-Η περιοχή μας φέρει στην μνήμη της τα ολοκαυτώματα των μαρτυρικών χωριών της, όπου η ναζιστική θηριωδία άφησε πίσω της εκατοντάδες νεκρούς και καμένη γη.
-Σε αυτή την περιοχή του μαρτυρίου και των αγώνων δεν έχουν θέση οι επίγονοι του Χίτλερ.
-Η Εορδαία δεν θα γίνει φωλιά για να αποθέσουν τα αυγά τους τα ερπετά.
-Οι νεοναζί είναι ανεπιθύμητοι σε αυτή.Καλούμε όλους τους πολίτες της Δημοκρατικής Εορδαίας να γυρίσουν την πλάτη τους σε αυτούς ακυρώνοντας κάθε πρόθεση τους να την μολύνουν με την παρουσία τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6/4/13 ΣΤΙΣ 4μμ


ΕΟΡΔΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ
Από το Blogger.