Header Ads

Σήμερα στις 21:00 η «κηδεία του Πολυτεχνείου»

Από news-uowm.blogspot.com
Μετά από απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου,


σήμερα Παρασκευή 12/4/2013 και ώρα 21:00 κηδεύουμε το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Κοζάνης.

Τα παιδία του Πολυτεχνείου Κοζάνης με βαθύτατη θλίψη για το θάνατο του, θέλουν να δηλώσουν τα εξής στα πλαίσια του επικήδειου λόγου τους.


«Η Μεγάλη Παρασκευή στην Κοζάνη ήρθε νωρίτερα φέτος…


Εδώ και 11 χρόνια το Πολυτεχνείο ήταν ένας άρρωστος στην εντατική υποστηριζόμενος από τα ιατρικά μηχανήματα, που περίμενε το φάρμακο και την φροντίδα των συγγενών του για να ζήσει. Δυστυχώς όμως τόσα χρόνια μόνο τα παιδιά του ενδιαφέρονταν γι' αυτό...

Σήμερα τα παιδιά του πήραν την ΓΕΝΝΑΙΑ απόφαση να τον αποσυνδέσουν από την μηχανική υποστήριξη, αφού εδώ και 11 χρόνια δεν μπόρεσε να βρεθεί το λύση στην χρόνια πάθησή του. Ο άρρωστος είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά όλα αυτά τα χρόνια.


Σήμερα, τιμώντας το όνομα του εκλιπόντος και θέλοντας να τονίσουν την ανάγκη για δωρεά οργάνων, προσφέρουν στο Υπουργείο Παιδείας όλα τα ζωτικά όργανα του «ακαδημαϊκού τους πατέρα» που δεν έχουν προσβληθεί από την πάθηση, με σκοπό να σωθούν οι επόμενες ακαδημαϊκές γενιές στην Ελλάδα.


Καλούμε όλους τους συγγενείς και φίλους του Πολυτεχνείου Κοζάνης και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας να συνοδεύσουν την περιφορά της Σορού του, για να πουν ένα τελευταίο αντίο στο αγαπημένο τους πείραμα.»

Από το Blogger.