Header Ads

Στην Πτολεμαΐδα οι The GRooMZ - Πάνος Μουζουράκης, ROUS και George Gaudy!

Ιστορίες εκατομμυριούχων που γίνονται μαριονέτες με στόχο άλλοτε την χαρά και άλλοτε την έμπνευση. Ιστορίες που συμβαίνουν και εξελίσσονται στην σημαδεμένη πόλη της Αθήνας που ακόμα γεννάει ανησυχίες και δημιουργία. Μια συνεργασία που ξεκίνησε από παιχνίδι και αγάπη για την μουσική και έγινε αργότερα η ιδέα αυτής της μουσικής συνεύρεσης.
Ο Πάνος Μουζουράκης, ο Rous και ο George Gaudy μαζεύτηκαν, έπαιξαν για ώρες σε σπίτια και σε studios για την δική τους χαρά και μετά από πολλές τέτοιες μουσικές συνευρέσεις αποφάσισαν να βάλουν και το κοινό στην παρέα τους. Τρεις ερμηνευτές, τρεις τραγουδοποιοί, τρεις μουσικοί που εναλλάσσουν τους ρόλους τους και κάνουν βουτιά σε αυτό που ενώνει και τους τρεις, την αγάπη τους για την μουσική. Χωρίς πρόγραμμα,χωρίς track list και ίσως θα έπρεπε και χωρίς δελτίο τύπου αφού πρόκειται για μια συνάντηση με ανάγκη την μουσική και όχι σκοπό αυτήν.
*Επειδή παντα στο τέλος ξυρίζουν τον ''γαμπρό'', οι βραδιές των Groomz κλείνουν με ένα ειδικό dj set από τον Πάνο Σουρούνη.

Οι GRooMZ παίζουν: τύμπανα & percussion, μπάσο, ηλεκτρικές & ακουστικές κιθάρες, πλήκτρα, ακορντεόν, sampler, loopers, φυσαρμόνικες.

Συμμετέχουν επίσης :

* Project Theory ( μία νέα μπάντα πού θα σας καταπλήξει! )

* Daltov ( ξεχωριστές μελωδίες - ερμηνείες με μοναδικά μουσικά όργανα )

* Μουσική Σχολή "Εμμέλεια" ( του Γιάννη Λαζαρίδη )

Αίθουσα Προβολών του
1ου ΕΠΑΛ Πτολ/δας ( Τεχνικές Σχολές )
Ώρα έναρξης 18:00
Γενική είσοδος 10 ευρώ
Από το Blogger.