Header Ads

Αυτό θα ειναι το νέο κόμμα που ανακοινώνει τη Δευτέρα ο Α. Λοβέρδος

Τη Δευτέρα 15 του μήνα ανακοινώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος το νέο πολιτικό κόμμα, μέσα από την ιδρυτική συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο σπορτινγκ χωρητικότητας 2,5 χιλιάδων θέσεων.


Η εκδήλωση στην οποία θα εχει πανηγυρικό χρώμα , διότι για πρώτη φορά θα μετέχουν, άνθρωποι απλοί με πρωταγωνιστικό ρολο στη κοινωνία, από όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές τάξεις που έχουν κολλήσει ένσημα όπως λέει και ο ιδρυτής του, ο κ. Λοβερδος θα μιλήσει δίνοντας το στίγμα του για το που θα στοχεύει.

Θα αναλύσει τις πολιτικές θέσεις του νέου φορέα, επιτιθέμενος στην κυβέρνηση, όχι για την ουσία της ακολουθούμενης πολιτικής, αλλά για την «πλημμελή» άσκηση της καθημερινής διαχείρισης και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται, επιβαρύνοντας τελικά τους πολίτες.

Ή καινοτομία του νέου κόμματος θα ειναι πως οι μοναδικοί γνωστοί που θα υπάρχουν δεν θα ξεπερνούν τα τρία με τέσσερα πρόσωπα , οπως για παράδειγμα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης και ο πρώην βουλευτής , Δημήτρης Τσιρωνης. Αξιοσημείωτο ειναι πως πολλα αλλα στελέχη που πλαισιώνουν το νέο κόμμα ειναι ανθρωποι της διπλανής πόρτας , αυτοι δηλαδη που αισθάνονται οτι βρισκονται στην περιθωριοποίηση του συστήματος και θέλουν τώρα να εκφραστούν.
Η ιδρυτική εκδήλωση,θα ανοίξει με ομιλία του κ. Λοβερδου, ενω θα ανακοινωθεί και η οργανωτικη δομή του νέου κόμματος.

Όσο για το όνομα του κόμματος φυσικα δεν το ανακοινωνουν απο τωρα, ωστοσο πληροφοριες αναφερουν πως προκειται για ονομα που θα ειναι βεβαιως ενωτικο, και θα παραπέμπει σε σύνθημα. Ταυτόχρονα, το βραδυ της ερχομενης Δευτερας στο γήπεδο του Σπορτινγκ, θα εχει και πρωτοτυπιες σε οτι αφορα την ολη παρουσιαση του νεου κομματος η οποια θα μεταδιδεται στο διαδικτυο ζωντανά.
Από το Blogger.