Header Ads

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σύλληψη για διακεκριμένες κλοπές στην Καστοριά!


Προχθες (19-04-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καστοριά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, για διακεκριμένες κλοπές.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος κατελήφθη από αστυνομικούς την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει περίπτερο και στην προσπάθειά του να διαφύγει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη .


Στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (λοστοί, κατσαβίδια, κάβουρας, σφυρί, πολυεργαλείο, φακοί, ψαλίδι, εργαλείο θραύσης – κοπής κρυστάλλων κ.α.)
πλήθος συσκευασιών καπνού,
πλήθος πακέτων τσιγάρων,
γυναικεία κοσμήματα,
τρεις (3) αναπτήρες και
μικρό χρηματικό ποσό.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο ανωτέρω το τελευταίο δίμηνο, είχε διαπράξει άλλες επτά (7) κλοπές και πέντε (5) απόπειρες κλοπών σε περίπτερα και οικίες, στην περιοχή της Καστοριάς.

Συνεχιζόμενης της έρευνα ς διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς πούλησε μέρος των αφαιρεθέντων χρυσαφικών, σε 30χρονη ημεδαπή υπάλληλο ενεχυροδανειστηρίου, σε βάρος της οποίας σ χηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Τα εν λόγω χρυσαφικά, αφού αναγνωρίσθηκαν από τον παθόντα - ιδιοκτήτη τους, του αποδόθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Από το Blogger.