Header Ads

ΒΙΝΤΕΟ: Παρέμβαση Πάνου Καμμένου για τις συνθήκες εργασίας στην Πτολεμαΐδα!

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν στην Πτολεμαίδα στα ορυχεία και κλαίνε συναδέλφους τους.




 Δελτίο τύπου της Ραχήλ Μακρή:
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο λόγος του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, σήμερα το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στους εργαζομένους των ορυχείων και των ΑΗΣ στην Πτολεμαΐδα, που βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες εργασίας, θρηνούν συναδέλφους τους, αναπνέουν τον καρκίνο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά , ενώ επισήμανε την αδικία που συντελείται από την πλευρά της κυβέρνησης ισοπεδώνοντας τα πάντα στο όνομα της δημοσιοοικονομικής προσαρμογής και δημιουργώντας έριδες μεταξύ κοινωνικών ομάδων για να μπορεί η κυβέρνηση να διαπράττει στο απυρόβλητο τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μετά τις δύο επισκέψεις του στην περιοχή και σε συνεργασία με την Βουλευτή του Νομού Κοζάνης και τομεάρχη περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ραχήλ Μακρή ενημερώνεται διαρκώς και αδιαλείπτως για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της περιοχής, γίνονται συνεχείς παρεμβάσεις, καθιστώντας τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ το κίνημα που έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες και επουσιώδεις παρεμβάσεις για να διασφαλιστούν τα ζωτικά συμφέροντα της περιοχής και των κατοίκων της.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που θίγει όλα τα προβλήματα που δημιουργεί η αλαζονεία της τρικομματικής κυβέρνησης και των «πουλημένων» εκπροσώπων τους στο κοινοβούλιο σε συνεργασία με την αδιαφορία των υπολοίπων κομμάτων.
Από το Blogger.