Header Ads

Αίσιο τέλος είχε η κινητοποίηση για την παραμονή του ΙΚΑ Αμυνταίου

Μετά τη δυναμική κινητοποίηση των φορέων και των πολιτών του Δήμου Αμυνταίου, αλλά και την απόφαση της Δημοτικής Αρχής και των φορέων της περιοχής να προχωρήσουν σε κατάληψη της εισόδου του Δημαρχείου προκειμένου να εμποδιστεί η προσπάθεια μετακόμισης των γραφείων του ΙΚΑ Αμυνταίου, ακολούθησαν συσκέψεις και επικοινωνίες με τη Διοίκηση του ΙΚΑ στην Αθήνα.
Η Διοίκηση του ΙΚΑ, σε μια προσπάθεια να δώσει λύση στο πρόβλημα, δεσμεύτηκε ότι το Υποκατάστημα του ΙΚΑ Αμυνταίου θα συνεχίσει να λειτουργεί ως Γραφείο ΙΚΑ για την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής. Η Δημοτική Αρχή και οι πολίτες του Αμυνταίου παραμένουν σε επιφυλακή μέχρι τη λήψη επίσημης έγγραφης απόφασης, καθώς και στο παρελθόν έχουν λάβει προφορικές διαβεβαιώσεις και δεσμεύσεις από κυβερνητικούς αξιωματούχους που αποδείχθηκαν ψεύτικες.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης μεταφέροντας στους συγκεντρωμένους πολίτες τη δέσμευση της διοίκησης του ΙΚΑ ανέφερε ότι θα υπάρξει αυξημένη επαγρύπνηση στο χώρο του Δημαρχείου και συνεχίζεται η κατάληψη της εισόδου του Δημαρχείου από τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας για την αποτροπή τυχόν προσπάθειας μεταφοράς του ΙΚΑ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και θα περιμένουμε την απόφαση της Διοίκησης του ΙΚΑ της Δευτέρα. Τόνισε ακόμη ότι η διεκδίκηση για το δίκαιο αίτημα της παραμονής του ΙΚΑ στο Αμύνταιο έφερε ένα θετικό αποτέλεσμα, που μας διδάσκει ότι ζούμε σε εποχή διεκδίκησης και συνεχούς αγώνα για τη διατήρηση και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής μας.
Από το Blogger.