Header Ads

Κοζανη: Ομιλία από τον άνθρωπο με το υψηλότερο IQ(198)!

Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ –Ακαδημία Ανώτερης Αξιολόγησης αποδεχόμενη την πρόσκληση του Forum Πολιτών Κοζάνης θα παρουσιαστεί σε μια κοινή εκδήλωση το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στο Ξενοδοχείο Αλιάκμων, παρουσία γονέων, εκπαιδευτικών και παιδιών. Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα. Άρτεμη Παπανδρίτσα, ιδρυτικό μέλος του Forum Πολιτών Κοζάνης.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η ΑΝΑΔΕΙΞΗ, η λειτουργία, οι σκοποί και οι δράσεις της Ακαδημίας. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δρ. Ευάγγελος Κατσιούλης, Ψυχίατρος και Πρόεδρος της ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ, ο οποίος διακρίθηκε διεθνώς ως ο άνθρωπος που κατέχει τον υψηλότερο καταγεγραμμένο δείκτη ευφυίας, IQ 198, sd 15 (μια διανοητική επίδοση που αναμένεται μόνο από 1 άνθρωπο στα 30.000.000.000 του γενικού πληθυσμού).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παιδιά και νέοι θα έχουν την ευκαιρία για μια άμεση ενδεικτική αξιολόγηση ευφυίας και των δεξιοτεχνιών τους με την εφαρμογή επιλεγμένων δοκιμασιών νοημοσύνης και χαρισματικότητας. Ο Δρ. Ευάγγελος Κατσιούλης, Ψυχίατρος και Πρόεδρος της ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ υπογραμμίζει: «Με μεγάλη χαρά θα συνδιοργανώσουμε με το Forum Πολιτών Κοζάνης μια κοινή εκδήλωση στην πόλη της Κοζάνης προκειμένου να ενημερώσουμε γονείς, εκπαιδευτικούς και νέους της περιοχής για τους στόχους, τη λειτουργία, τη δομή, αλλά και τα οφέλη συμμετοχής τους στην Ακαδημία μας. Απώτερος στόχος της ομάδας μας είναι η αποκατάσταση της θέσης του ικανού στην κοινωνία με μοναδικό άξονα τις δυνατότητες και ικανότητές του.»
Από το Blogger.