Header Ads

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Εορδαϊκή Δύναμη: Επεστρεψε από το Βελγιο Χαλκινη η Γραμματική Χριστίδου!

Επέστρεψε η αποστολή της Εορδαικής Δύναμης από το Βέλγιο όπου συμμετείχε στο Διεθνές Meeting Belgium Open 2013 A-Class με τις αθλήτριες Μπουράκη Ειρήνη, Γκανίδου Ειρήνη, Μαυριδου Δέσποινα και την Χριστιδου Γραμματικη.
Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου αφού συμμετείχαν κοντά στους 1500 αθλητές από όλο τον κόσμο, με τους περισσότερους να είναι μελή των Εθνικών Ομάδων και να κατέχουν πολλές διακρίσεις.

Η Εορδαικη Δύναμη κατάφερε με την Χριστιδου Γραμματική και κατέκτησε την τρίτη θέση με χάλκινο μετάλλιο στα -73 κιλά. Στον πρώτο αγώνα συνάντησε την Σουηδέζα τριταθλητρια Ευρώπης και κέρδισε με σκορ 4-2, όμως στον ημιτελικό-αν και έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση- ηττήθηκε από την Εθνική Πολωνίας με διαφορά ενός πόντου. Σ’ αυτήν την κατηγορία συμμετείχε και η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Λονδίνου από την Σερβία.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Γκανιδου Ειρήνη κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι την αθλήτρια του Ισραήλ με διαφορά πόντων αλλά στον αγώνα για τα μετάλλια ο αγώνας διακόπηκε λόγω τραυματισμού και έμεινε εκτός βάθρου.
Οι αθλήτριες του συλλόγου μας αποκόμισαν πολλές εμπειρίες οπου θα τους φανουν χρησιμες στο μέλλον.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή Χριστιδη Χρηστό και τις αθλήτριες.




Από το Blogger.