Header Ads

Κοζάνη: 8η Ανθοκομικη & Αγροτικη Εκθεση

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
8Η «ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ & ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ»

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: «ΚΥΝΗΓΙ & ΨΑΡΕΜΑ»

ΗΜ. ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 24 – 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Τετάρτη 24 Απριλίου & ώρα 19:00

Οι εκθέσεις διοργανώνονται από το Επιμελητήριο & το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, στα πλαίσια των προσπαθειών τους για τη στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής.

Το Αφιέρωμα στο «ΚΥΝΗΓΙ & ΨΑΡΕΜΑ», γίνετε σε συνεργασία με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας & Θράκης και τον Αθλητικό Αλιευτικό Σύλλογο Κοζάνης.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ:

Α. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: θα συμμετέχουν, κυρίως παραγωγοί καλλωπιστικών φυτών, δενδρυλλίων καθώς οπωροκηπευτικών φυτών, εκθέτοντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων. Παράλληλα, στην Έκθεση θα συμμετέχουν έμποροι με συναφή είδη, όπως: γλάστρες, φυτόχωμα, διακοσμητικά & χρηστικά αντικείμενα εξωτερικού χώρου, έπιπλα εξωτερικού χώρου καθώς και κατάστημα με μικρά κατοικίδια ζώα. Η Έκθεση θα αναπτυχθεί στον αύλειο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου.

Β. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΤΙΡΙΟΥ):

Στον εσωτερικό ισόγειο χώρο θα λειτουργήσει η «Αγροτική Έκθεση» και Επιχειρήσεις σχετικές με το «ΚΥΝΗΓΙ & ΨΑΡΕΜΑ». Τα κύρια είδη που θα εκτεθούν είναι κυνηγετικός & αλιευτικός εξοπλισμός, εργαλεία κηποτεχνίας, και διάφορα άλλα είδη.

Συμμετοχές 7 ΕΚΘΈΤΕΣ σε 1.000 τ.μ. (Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας, Είδη Κυνηγού – Αλιαία, Είδη κηποτεχνίας, αξεσουάρ κήπου, ποδήλατα, κ.α., Φυτώριο & Υπηρεσίες ενημέρωσης σχετικά με την καλλιέργειας της Λεβάντας)

Οι συμμετοχές είναι σε εξέλιξη.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Ενημερωτικές Ημερίδες σχετικές με Αγροτικά και Κυνηγετικά θέματα (αναλυτικό πρόγραμμα)

Παραδοσιακα Χορευτικά Συγγροτήματα (αναλυτικό πρόγραμμα)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Τετάρτη – Παρασκευή : 17:30 – 22:30

Σάββατο - Κυριακή: 10:30 - 22:30

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ & ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΦΕ

ΕΙΣΟΔΟΣ: 1€
Από το Blogger.