Header Ads

Συλλήψεις στην Καστοριά

Χθες (13-03-2013) το μεσημέρι στην Καστοριά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνέλαβαν 32χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντος εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης των Γερμανικών Αρχών, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για ληστεία, απειλή και σωματική βλάβη, πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα την 20-02-2007 στη Γερμανία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.


Σύλληψη για παράνομη είσοδο, κατοχή και χρήση πλαστού εγγράφου
Χθες (13-03-2013) το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή των Κομνηνάδων - Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς , συνέλαβαν έναν 26χρονο αλλοδα πό, υπήκοο Αλβανίας, για παράνομη είσοδο, κατοχή και χρήση πλαστού εγγράφου.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στον 26χρονο, διαπιστώθηκε ότι εισήλθε παράνομα στη χώρα και κατείχε διαβατήριο, με πλαστές σφραγίδες εισόδου και εξόδου επί αυτού, το οποίο όπως δήλωσε το προμηθεύτηκε έναντι χρηματικού ποσού από άγνωστο άτομο στην Αθήνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


Σύλληψη για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών
Χθες (13-03-2013) τις απογευματινές ώρες στον κόμβο Μανιάκων - Καστ οριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς , συνέλαβαν έναν 25χρονο αλλοδα πό, υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 25χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 χάπια, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο συλληφθείς εισήγαγε τα ανωτέρω χάπια στη χώρα από την Αλβανία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς .
Από το Blogger.