Header Ads

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λεφτά - «Κούρεμα» στις τσέπες των μελών και στελεχών

Φρένο στις πολυτέλειες και τις δαπάνες των στελεχών του ΠΑΣΟΚ βάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και τους ζητά να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη αφού η Ιπποκράτους δεν έχει χρήματα και πλέον το κούρεμα στις τσέπες των μελών του ΠΑΣΟΚ είναι επιβεβλημένη.

Σύμφωνα λοιπόν με εγκύκλιο που ετοιμάζει ο Νίκος Σαλαγιάννης σε συνεργασία με το νέο γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, θα προταθεί το μοντέλο της αυτοοργάνωσης στις οργανώσεις του κόμματος σε όλες τις νομαρχιακές επιτροπές.

Κατά συνέπεια έρχεται κούρεμα στο ενοίκιο το οποίο πλέον θα πληρώνουν τα ίδια τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε κάθε περιοχή, θα πρέπει να πλέον να βρουν μικρότερα γραφεία σε τ.μ και όχι πολυτέλειες στις οποίες είχαν μάθει μερικές οργανώσεις.

Η μόνη οικονομική διευκόλυνση θα παρέχει το ΠΑΣΟΚ κεντρικά σε όλες τις οργανώσεις του πανελλαδικά θα είναι μόνο η επικοινωνία.

Παράλληλα, ο κ. Ανδρουλάκης μελέτησε αυτό το διάστημα πως λειτουργούν τα αντίστοιχα κόμματα στην Ευρώπη οργανωτικά, πως λειτουργούσε το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια και βρήκε ότι θα πρέπει να δημιουργηθούν νέοι τομείς πολιτικής με νέες κατευθύνσεις όχι όπως ήταν το ΠΑΣΟΚ δομημένο εδώ και πολλά χρόνια. Θα ζητήσει να κατατεθούν βιογραφικά έτσι ώστε να στελεχωθούν οι τομείς αυτοί με τα κατάλληλα στελέχη, ενώ όλα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σύμφωνα με τον προγραμματισμό το αργότερο μέχρι 10 Απριλίου, έτσι ώστε μετά να συνεδριάσει ξανά η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή για να εκλέξει στελέχη που θα επανδρώσουν το κόμμα.
Από το Blogger.