Header Ads

Οριστικό κλείσιμο του ΟΑΕΕ Πτολεμαΐδας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία του για τις εξαιρετικά δυσάρεστες εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα των γραφείων του ΟΑΕΕ στην Πτολεμαΐδα.

Παρά τις διαρκείς μας προσπάθειες, δυστυχώς η απόφαση για οριστικό κλείσιμο του Οργανισμού στην πόλη μας είναι πλέον αποφασισμένη.

Αποτέλεσμα αυτής της προκλητικότατης απόφασης θα είναι η ταλαιπωρία χιλιάδων συναδέλφων που θα αναγκάζονται να διανύουν δεκάδες χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν.

Καταγγέλλουμε την προκλητική στάση της διοικήτριας του ΟΑΕΕ, η οποία με ιδιαίτερη επιμονή, επεδίωξε το κλείσιμο του συγκεκριμένου γραφείου, παρά το μηδενικό κόστος λειτουργίας τους, αφού με δικά μας χρήματα αποκτήθηκε το οίκημα, ώστε να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα οι συνάδελφοι μας.

Θέτουμε προ των ευθυνών του κάθε ένα ξεχωριστά, πολιτικό πρόσωπο της περιοχής, και προειδοποιούμε ότι οι επαγγελματίες της περιοχής, θα λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους την όποια αδράνεια.

Τα έσοδα που έχει ο οργανισμός από γραφείο του στην Πτολεμαΐδα ξεπερνά σε μηνιαία βάση το 1.5000.000 ευρώ.

Ο Σύλλογος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καλέσει όλους τους συναδέλφους να μην αποδίδουν άμεσα την εισφορά τους προς το ταμείο, αφού αντί να μας εξυπηρετεί, μας προκαλεί ολοένα και περισσότερα προβλήματα.

Κάνουμε μία τελευταία έκκληση, τόσο προς την διοίκηση του ΟΑΕΕ, όσο και προς το πολιτικό προσωπικό της περιοχής να ματαιώσουν με κάθε τρόπο την δυσάρεστη εξέλιξη που υπάρχει.

Αλλιώς, ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, οι οποίες και θα αποδοθούν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χαρίλαος Τοσκίδης

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ:08/03/2013
Από το Blogger.