Header Ads

Καταγγελία για το θέμα με τα νεκροταφεία Πτολεμαΐδας

Αντιγράφουμε από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Μάλλον αυτό το γνωμικό ταιριάζει για την πλειοψηφία της δημοτικής αρχής της παράταξης της Κας Δημάρχου.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 05-03-2013 υπήρχε σαν 15ο θέμα η «επικαιροποίηση της υπ’αριθ.353/2005 ΑΔΣ σχετικά με τον κανονισμό λειτουργίας Δημοτικών Κοιμητηρίων Πτολεμαΐδας».
Που είναι το θέμα;

1ον Η ανάρτηση για τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Δήμου ότι έγινε στις 02-03-2013 Ναι ημέρα Σάββατο βγήκε δελτίο τύπου του Δήμου για τα θέματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΧΑΙΟ;

2ον Στην συνέχεια η απόφαση και η ψήφιση του «αναίσχυντου» ( και από το 2005 ανενεργού ) κανονισμού λειτουργίας κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο, με τον εξής τίτλο «επικαιροποίηση της υπ’αριθ.353/2005 ΑΔΣ σχετικά με τον κανονισμό λειτουργίας Δημοτικών Κοιμητηρίων Πτολεμαΐδας και συγκρότηση επιτροπής του άρθρου 39 του κανονισμού». Προστέθηκε … ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΧΑΙΑ; ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 39 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ.

3ον Διαβάζοντας την απόφαση και γνωρίζοντας (γιατί ήμασταν παρόντες) στο Δημοτικό Συμβούλιο μετρήσαμε 9 ψήφους υπέρ της πρότασης του Στέλιου Τογρίδη), όμως στην αναρτημένη στο διαδίκτυο απόφαση οι ψήφοι αναφέρονται 8 και αποκρύπτεται η ψήφος της δημοτικής συμβούλου Σοφίας Αμπαζίδου (παράταξη της Κας Βρυζίδου) η οποία και ψήφισε την πρόταση του Στέλιου Τογρίδη). ΛΑΘΟΣ; Η ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ;

Επειδή ΤΡΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ….. ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!!!!

Αυτό είναι το δελτίο του Δήμου στις 02-03-2013 για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας. Διαβάστε στο 15ο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.  ΤΥΧΑΙΟ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΤΥΧΑΙΑ» ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΗΣ κας ΣΟΦΙΑΣ ΑΜΠΑΖΙΔΟΥ!!!!!!!
Από το Blogger.