Header Ads

Πτολεμαΐδα - Κοζάνη: ΚΤΕΛ και ταξί σταματούν να μεταφέρουν τους μαθητές!

Την διακοπή της μεταφοράς των μαθητών ανακοίνωσαν τα ΚΤΕΛ και τα Ταξί της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας επειδή δεν πληρώνονται. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Οι Μεταφορείς της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, που εκτελούμε το έργο της μεταφοράς των μαθητών της περιοχής μας, ανακοινώνουμε και ενημερώνουμε με βαθιά λύπη μας το επιβατικό κοινό, γονείς και μαθητές, ότι από την Δευτέρα 4/3/2013 πρόκειται να διακόψουμε την εκτέλεση του έργου της μεταφοράς των μαθητών.

Στην απόφασή μας αυτή εξαναγκαστήκαμε από τη συνεχιζόμενη άρνηση καταβολής των δεδουλευμένων, βεβαιωμένων, υφιστάμενων και τιμολογημένων αμοιβών μας, οι οποίες όχι μόνο δεν αμφισβητούνται, αλλά έχουν βεβαιωθεί ήδη από τις αρμόδιες Αρχές. Η άρνηση αυτή καταβολής εξωθεί όλους εμάς στην οικονομική καταστροφή, διότι πλέον έχουμε εξαντλήσει κάθε όριο πίστωσης προς το Ελληνικό Δημόσιο καταβάλλοντας καθημερινά μισθούς, αξία καυσίμων, λειτουργικά έξοδα χάριν του δημοσίου συμφέροντος. Δυστυχώς όμως πλέον φτάσαμε στο ύστατο σημείο και διακινδυνεύουμε την οικονομική μας επιβίωση με αποκλειστική υπαιτιότητα των αρμόδιων αρχών.

Έχοντας πλήρη γνώση των συνεπειών της απόφασής μας αυτής ζητούμε συγγνώμη από τους γονείς και μαθητές, των οποίων το συμφέρον προτάσσουμε πάντοτε, για όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει η απόφασή μας αυτή.


ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ Α.Ε.
ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Α.Ε.
ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Α.Ε.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ «Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ»
ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ «Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ»
Από το Blogger.