Header Ads

Πτολεμαΐδα: Νέος δημοτικός σύμβουλος στη θέση του Λωτίδη

Ορκίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι ενώπιον της δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου ο νέος δημοτικός σύμβουλος Εορδαίας, Παύλος Καλαϊτζόπουλος, στη θέση του παραιτηθέντος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λάζαρου Λωτίδη.

Με την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου ανοίγει πλέον ο δρόμος και για την εκλογή επικεφαλής στην παράταξη «Για την Εορδαία» της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Εορδαίας, η οποία παραμένει ακέφαλη μετά την παραίτηση του Λάζαρου Λωτίδη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Λάζαρος Λωτίδης είχε υποβάλλει την παραίτησή του στις 10 Ιανουαρίου επικαλούμενος «αυστηρά προσωπικούς λόγους».
Κανονικά τη θέση του Λ. Λωτίδη έπρεπε να καταλάβει ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού του, ο Δικηγόρος Χρήστος Κιουρτίδης, ο οποίος όμως δεν αποδέχθηκε τη θέση λόγω φόρτου εργασίας. Κι επειδή ούτε και ο δεύτερος επιλαχών που είναι η εκπαιδευτικός Στέφανος Τσότσος απεδέχθη την πρόταση, τη θέση του κ. Λωτίδη κλήθηκε και καταλαμβάνει πλέον ο τρίτος επιλαχών του συνδυασμού που είναι ο κ. Παύλος Καλαϊτζόπουλος.
Ο κ. Καλαϊτζόπουλος είναι Γεωλόγος και εργάζεται στη ΔΕΗ ΑΕ.

Ρ.Β./ΠΗΓΗ: ΠΤΟΛΕΜΑΪΟΣ
Από το Blogger.