Header Ads

Διανομή τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αμυνταίου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η δεύτερη φάση της διανομής τροφίμων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αμυνταίου .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμυνταίου δημιουργήθηκε στις αρχές του έτους από την ανάγκη προσφοράς στους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο σημερινό δύσκολο οικονομικό περιβάλλον .

Οι δικαιούχοι που κρίθηκαν σε αυτή την δεύτερη φάση από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου ανέρχονται στους 190 περίπου . Τα σχετικά τρόφιμα διανεμήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο (Νικ. Χατζηκωνσταντίνου 2 στο Αμύνταιο , χώρος παλαιού super market ΕΑΣ Αμυνταίου) και τους υπαλλήλους του Δήμου μέσα σε δύο μόλις ημέρες (Δευτέρα και Τετάρτη) , ικανοποιώντας άμεσα τις ανάγκες των δικαιούχων .

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδης Μάκης κατά την επίσκεψη του στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου , αφού διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία και την σωστή και γρήγορη διανομή εφοδίων δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος : «Σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μέσα και από αυτή την δράση του Δήμου μας μπορούμε να ανακουφίζουμε συνδημότες μας που έχουν πραγματική ανάγκη . Το αγκάλιασμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου από όλους τους συνδημότες μας , κάνει εμένα και τους συνεργάτες μου να παίρνουμε δύναμη για τον σχεδιασμό και υλοποίηση και άλλων τέτοιου είδους κοινωνικών δράσεων με απώτερο στόχο την συνεκτικότητα του κοινωνικού ιστού του Δήμου μας ».
Από το Blogger.