Header Ads

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Χρυσή επιστροφή από το διεθνές meeting για την Εορδαϊκή Δύναμη!

Με ακομη περισσοτερες διακρισεις και μεταλλια επεστρεψε απο το Βελιγραδι της Σεβιας η αποστολη της εορδαικης δυναμης. Οι αθλητριες του ομιλου εδωσαν για ακομη μια φορα τον καλυτερο τους εαυτο και ο στοχος που ειχε θεσει ο προπονητης της αποστολης Χρηστος Χριστιδης επετευχθη.

Ενα χρυσο και ενα ασημενιο μεταλλιο ειναι ο απολογισμος των αθλητων απο τη διεθνη οργανωση, η οποια πραγματοποιηθηκε στις 1,2 και 3 Μαρτιου.

Με χρυσο μεταλλιο επεστρεψε απο το Βελιγραδι η Ειρηνη Μπουρακη στην κατηγορια των -68 κιλων, η οποια πραγματοποιησε μια αψογη εμφανιση. Με ασημενιο μεταλλιο επεστρεψε η Γκανιδου Ειρηνη η οποια εχασε στον τελικο για μικρη διαφορα ποντων.

Το ιδιο σαββατοκυριακο στην Θεσσαλονικη 3 αθλητριες του συλλογου καταφεραν να παρουν μια θεση στο βαθρο. Η Σακκου Φυλλιω κατεκτησε την πρωτη θεση με χρυσο μεταλλιο και πηρε το εισιτηριο για την Βουλγαρια οπου θα στελεχωσει την επιλεκτη εθνικη ομαδα. Επισης, η Αλεξανδριδου Δημητρα και η Παρασκευοπουλου Σοφια καταφεραν να ανεβουν στην τριτη θεση του βαθρου με χαλκινο μεταλλιο πραγματοποιοντας μια πολυ καλη εμφανιση.

Το Δ.Σ. του συλλογου συγχαιρει τις αθλητριες για την επιτυχια τους και τις ευχεται καλη συνεχεια!





Από το Blogger.