Header Ads

Πλήρη πάταξη του παραεμπορίου θέλει η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης

Η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης πραγματοποιεί συστηματική προσπάθεια καταπολέμησης του παραεμπορίου στην περιοχή. Πιο συγκεκριμένα με την αγαστή συνεργασία του ΣΔΟΕ, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, όπου ο Ν 3982/2011 δίνει ελεγκτικές αρμοδιότητες ΣΔΟΕ στα όργανα της Δημοτικής Αστυνομίας στον τομέα των κατασχέσεων, η Δ/νση Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης έχει προβεί σε πλήθος κατασχέσεων προϊόντων παραεμπορίου.

Αναλυτικότερα, το τελευταίο διάστημα τα όργανα της υπηρεσίας κατέστρεψαν και κατάσχεσαν σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ Δυτ. Μακεδονίας τα εξής προϊόντα παραεμπορίου:

1. 3,988 λίτρα ορυκτέλαια και δυο (2) μουσαμάδες καταστράφηκαν συνδρομή οχήματος της εταιρίας ΕΛΤΕΠΕΚ.

2. 6 τεμάχια παντελόνια, 33 καπέλα AIGLE, 3 τεμάχια γαλότσες AIGLE, 60 τεμάχια μπότες AIGLE (ρίψη σε απορριμματοφόρο) και χρήση ανεξίτηλου σπρέι Επίσης κατελήφθη πωλητής χωρίς την απαιτούμενη άδεια και παραστατικά για την πώληση ελαιόλαδου. Κατασχέθηκαν σε συνεργασία με το Α.Τ. Σιάτιστας συσκευασίες 24 τεμαχίων των 5 λίτρων και 4 τεμάχια των 16 λίτρων σύνολο 184 λίτρα αγνώστου προελεύσεως τα οποία τα προωθούσε στην τοπική αγορά. Τα προϊόντα αυτά θα ανακυκλωθούν.
3. Επίσης κατασχέθηκαν 80 εξώφυλλα παιδικών ταινιών, 16 θήκες παιδικών ταινιών, 16 cd μουσικής, 38 dvd (νομος 982/11).
Από το Blogger.