Header Ads

Η «Ένωση» ζητά να παραιτηθεί ο Παναγόπουλος! - Διαβάστε γιατί

Μετά την άσκηση δίωξης που ασκήθηκε κατά του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ, όπου κατά το έτος 2009 σχετικά με την ανάθεση κατασκευής της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος Αλιβερίου ζημιώθηκε η ΔΕΗ κατά 100 εκατομμύρια ευρώ, τις παραιτήσεις
τους κατέθεσαν ο τότε Πρόεδρος & Διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε και έως πρόσφατα Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κύριος Τάκης Αθανασόπουλος, καθώς και οι κύριοι Μέργος Γεώργιος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών και Σπύρος Ευσταθόπουλος Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας.

Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» σέβεται το κριτήριο της ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ, αλλά μετά τα όσα έχουν δει το φως της Δημοσιότητας, ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ:

Την περίοδο εκείνη μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ ήταν και ο σημερινός πρόεδρος της ΓΣΕΕ κύριος Γιάννης Παναγόπουλος, όπου και αυτός είχε Συνυπογράψει για την ίδια υπόθεση δηλαδή για την ανάθεση του έργου, άρα και για την ζημία που υπέστη η ΔΕΗ κατά 100 εκατομμύρια ευρώ έχει ευθύνη και αυτός. Θα περιμέναμε και ο κ. Παναγόπουλος να πράξει το ίδιο που έκαναν και τα μέλη του τότε Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε (λόγω το ότι ηγείται της ανώτερης οργάνωσης των εργαζομένων την ΓΣΕΕ), ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ όσο εκκρεμεί εις βάρος τους η άσκηση δίωξης.

Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» καλεί την ΓΕΝ.Ο.Π –ΔΕΗ/ΚΗΕ αλλά και όλα τα πρωτοβάθμια Σωματεία της ΔΕΗ να απαιτήσουν το ίδιο.

Εάν δεν το πράξουν τότε είναι συνύπευθηνα.

Ζητάμε για άλλη μια φορά το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ όλων των Συνδικαλιστών με πρώτη τη ΓΕΝ.Ο.Π ΔΕΗ/ΚΗΕ αλλά και όλων των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργανώσεων.

- ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

- ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟ Σ/Κ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ

Από το Blogger.