Header Ads

Ο Δήμαρχος Καστοριάς αγανάκτησε με την Βρυζίδου και τον Δακή

«Αγανακτώ με την συμπεριφορά του Γ. Δακή. Κατακρίνω ΔΑΚΗ & ΒΡΥΖΙΔΟΥ, ενεργούν ως Κοζανίτες, και όχι με περιφερειακή συνείδηση, παραβλέπουν την Καστοριά, μήπως θέλουν τα σύνορα να τα πάνε μέχρι Νεάπολη και εμείς να πάμε στην περιφέρεια της Κορυτσάς. Η κ. Βρυζίδου είναι δυνατόν να λειτουργεί ως πρόεδρος των δήμων Κοζάνης, μας έχουν ξεγράψει από τον χάρτη, εμείς την εμπιστευόμαστε και αυτή κάνει εν κρυπτό συνεδριάσεις με ΔΑΚΗ και άλλους δυο δημάρχους».

Τα παραπάνω δήλωσε στον Alpha fm Καστοριάς, ο Δήμαρχος Καστοριάς Μαλώνης Χατζησυμεωνίδης και συνέχισε «Τηλεφωνώ τον περιφερειάρχη και δεν μου απαντά, κάνουν συνεδριάσεις και δεν μας καλούν. Ακόμη και ο Σαββόπουλος έμεινε έκπληκτος από την μη πρόσκληση μας .Όλα είναι μεθοδευμένα εσκεμμένα, σβήνουν από τον χάρτη της Δ. Μακεδονίας την Αρχιτεκτονική σχολή. Δεν πάει άλλο, ο κ. Δακής μας είπε πως είμαστε γειτονιά της Κοζάνης.

Την σήραγγα της Κλεισούρα δεν την θέλουν διότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Κοζάνης, ο Γιώργος Δακής ενεργεί ως νομάρχης Κοζάνης, έχω αρπαχτεί με τον περιφερειάρχη και για τον Ε-65 και εκεί εναντίον μας, να αποφασίσει ο Δακής, περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας η νομάρχης Κοζάνης. Να ενδιαφερθεί επιτέλους και για τον ν. Καστοριάς. Ο κ. Δακής με αοριστολογίες δεν ασχολήθηκε καθόλου με το σχέδιο »ΑΘΗΝΑ», που το πάνε δηλαδή».


Περισσότερα εδώ
Από το Blogger.