Header Ads

Μαζεύουν υπογραφές για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Υποστηρίζουμε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και υπογράφουμε για την Διοικητική και Οργανωτική του Αυτοτέλεια, την Ενίσχυση του Αναπτυξιακού και του Πολιτισμικού του Ρόλου, ως Κύτταρο Ανάπτυξης, Δημιουργό Γνώσης και Φορέα Πολιτισμού σε μια Γεωγραφική Περιοχή με Ιδιαίτερη Αξία και Σημασία στα Βορειοδυτικά σύνορα της χώρας.

Σε μια περιφέρεια με πλούσια πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά, με ιστορικά επιτεύγματα, ενεργειακό κέντρο της χώρας, η οποία συνορεύει χερσαία με δύο χώρες (μη μέλη της ΕΕ), η οποία σπαράζεται από την χρόνια ανεργία, από προβλήματα θέρμανσης και ατμοσφαιρικής ρύπανσης, μια περιφέρεια που θα έπρεπε να είναι υψίστης στρατηγικής σημασίας για το Αθηνο-κεντρικό κράτος, ειδικότερα στις δύσκολες σημερινές συνθήκες. Αντί αυτού, ο Υπουργός κος Αρβανιτόπουλος προτείνει την κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που μετά από τόσους αγώνες ιδρύθηκε.
Αγνοεί δηλαδή τους 300.000 κάτοικους της Δυτικής Μακεδονίας και καταργεί τον μοναδικό μοχλό ανάπτυξης που έχει απομείνει στην περιοχή, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
Συμμετέχουμε ενεργά στην δημόσια διαβούλευση απαντώντας με εύστοχα και τεκμηριωμένα επιχειρήματα για το μέλλον του Πανεπιστημίου και της περιοχής μας και υπογράφουμε ηλεκτρονικά για την Διοικητική του Αυτοτέλεια και την Ενίσχυση του Αναπτυξιακού του ρόλου.
Υπογράφουμε ηλεκτρονικά: http://uowmfriends.gr/
Υ.Γ. Είναι υποχρέωση όλων μας να παραδώσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τον τόπο μας στις επόμενες γενιές …

Με Εκτίμηση,
Κίνηση Φίλων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Από το Blogger.