Header Ads

Περίπτωση άνδρα-«βαμπίρ» ερευνούν επιστήμονες στην Τουρκία!

Την ιδιότυπη και επιστημονικά σπάνια περίπτωση ενός ανθρώπου-βαμπίρ από την Τουρκία με βαριά ψυχολογικά προβλήματα και συμπεριφορά που φτάνει στα επικίνδυνα όρια για τους συνανθρώπους του ερευνούν οι επιστήμονες.

Πρόκειται για έναν 23χρονο παντρεμένο άνδρα (το όνομα και η πόλη όπου ζει φυσικά δεν έγιναν γνωστά), αναφέρει το Huffington Post επικαλούμενο δημοσίευση στο Journal of Psychotherapy and Psychosomatics.

Ο άνδρας αρχικά χάραζε το σώμα του και μάζευε το αίμα του για να το πιει αλλά αργότερα άρχισε να επιτίθεται σε άλλους για τον ίδιο λόγο. Έχει συλληφθεί πολλές φορές γιατί δάγκωσε ή μαχαίρωσε αγνώστους.

Φέρεται ακόμη να έχει βιώσει σειρά τραυματικά γεγονότα. Η κόρη του αρρώστησε και πέθανε σε βρεφική ηλικία, ήταν αυτόπτης στη δολοφονία του θείου του και σε άλλη μια ειδεχθή δολοφονία με δράστη φίλο του.

Έχει ακόμη πολλαπλές προσωπικότητες, μιλά στον εαυτό του, έχει ένα φανταστικό φίλο ενώ έχει αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Πιθανολογείται ότι επιτίθεται για να πιει το αίμα των θυμάτων του λόγω των πολλαπλών προσωπικοτήτων.

Στον άνδρα διαγνώστηκαν, μεταξύ άλλων, μετατραυματικό σοκ και χρόνια κατάθλιψη.

Δεν είναι σαφές τι αποτελέσματα είχε η αποτρόπαια πράξη του, φαίνεται όμως ότι είναι η πρώτη περίπτωση με τάσεις βαμπιρισμού και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Από το Blogger.