Header Ads

Τουρνουά Water Polo στην Πτολεμαΐδα

ΣΤΙΣ 14/2 ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ….. ΤΟ POLO
Τουρνουά Water Polo 5x5 διοργανώνουν τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ Πτολεμαΐδας στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013, αναλαμβάνοντας μία ακόμα αθλητική πρωτοβουλία που στόχο έχει, συμμετέχοντες και κοινό να ενδυναμώσουν -ακόμα περισσότερο- τον κρίκο της αγάπης που τους δένει με το Πόλο.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες των Ακαδημιών, της Προαγωνιστικής και της Αγωνιστικής κολύμβησης. Η συμμετοχή των αθλητών είναι δωρεάν και οι δηλώσεις γίνονται στους προπονητές των τμημάτων. Η σύνθεση των ομάδων θα αποφασιστεί από τους προπονητές ενώ όλη η διοργάνωση θα γίνει στις ώρες προπονήσεων των τμημάτων.. Οι αγώνες θα γίνουν σε μικρό αγωνιστικό χώρο διαστάσεων 20x20 μέτρων και με μικρή μπάλα. Η διάρκεια του κάθε παιχνιδιού θα είναι 20 λεπτά και ενδιάμεσα θα υπάρχει ημίχρονο των 2 λεπτών.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι παίκτες της κάθε ομάδα θα έχουν τη δυνατότητα να της δώσουν την ονομασία της αρεσκείας τους επιστρατεύοντας τη φαντασία και επινοητικότητά τους. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα δοθούν στους αθλητές σκουφάκια του πόλο.

Την Πέμπτη 14/2 για μία ακόμα φορά αποδεικνύουμε την αγάπη μας για ένα άθλημα με πολλαπλά και ευεργετικά αποτελέσματα όχι μόνο για τους αθλητές αλλά και για τους οπαδούς του αθλήματος. Ενός αθλήματος που η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Πτολεμαΐδας (αθλητές, προπονητές, διοίκηση) το έχει καταστήσει, πολλά υποσχόμενο.

Ώρα έναρξης 16:00, ώρα λήξης 20:00
Από το Blogger.