Header Ads

«Βγάλτε τις κουκούλες των ΕΣΕΣ», λέει το Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών

Το Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ. Δ.Ε.Η. Α.Ε. με λύπη πληροφορήθηκε από τον τύπο το σχέδιο ΑΘΗΝΑ για την αναμόρφωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το οποίο προβλέπει την διάλυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ιδρύθηκε το 2003 με την προοπτική να προκύψει ένα Ίδρυμα που θα αποτελούσε μοχλό για την ανάπτυξη της περιοχής. Αυτό επετεύχθη και η ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια παρά την οικονομική κρίση κράτησε την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας σε αρκετά καλό επίπεδο.
Έρχεται το σχέδιο ΑΘΗΝΑ, της υποτιθέμενης Ανασυγκρότησης του Χάρτη των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Χώρας, να δημιουργήσει πρόβλημα σε όλα τα επίπεδα, οικονομικό, κοινωνικό, πνευματικό, πολιτισμικό και ηθικό.
Οι υποσχέσεις και τα ψέματα, ως Δυτικομακεδόνες, μας έχουν φτάσει στα όρια μας.
Ο πόλεμος για την υποβάθμιση της Δυτικής Μακεδονίας από το Κράτος των Αθηνών μας φέρνει αναμνήσεις δηλώσεων ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. Δυστυχώς η πρόταση του Υπουργείου για ακόμη μια φορά αδικεί την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Βγάλτε τις κουκούλες των ΕΣΕΣ για να φανούν τα πρόσωπά σας.
Αυτή η περιοχή έχει «δοξάσει», «συντηρήσει» και «φωτίσει» τη χώρα τα τελευταία 50 χρόνια. Αφήστε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας να συνεχίσει το έργο του.
Από το Blogger.