Header Ads

Η Ραχήλ Μακρή παίρνει το ντουφέκι της!

Σχεδόν έτοιμη είναι η ιστοσελίδα της Ραχήλ Μακρή, η οποία θα βάλει «λουκέτο» στο προφίλ της στο facebook και πλέον θα ασχολείται με την ιστοσελίδα, καθότι θεωρεί ότι ο χώρος των κοινονικών δικτύων είναι ανεξέλεγκτος.

Ακολουθεί η ανακοίνωσή της:


Επειδή πολλοί φίλο μου στέλνετε μηνυματα και ζητατε να μην κλεισει η σελίδα για να υπάρχει επικοινωνία τους ενημερώνω ότι η επικοινωνια θα είναι καλύτερη καθώς μέχρι τέλος του μήνα ολοκληρώνετια η σελίδα μου η οποία θα ενημερώνει και σελίδα στο facebook. Εκεί θα μπορούν πολίτες να εγγράφονται και να λαμβάνουον ενημερώσεις μέσω newsletter για το κοινοβουλευτικο έργο και τις πολιτικές μου δράσεις. Θα υπάρχουν τομείες πχ υγεία, παιδεία και θα στελεντε τις αναφορές σας και τις καταγγελίες σας ώστε να μπορω και να δρώ κοινοβουλευτικά.

Θα υπάρχουν οι δύο τομείς που έχω αναλάβει και μεσα η ομαδα των επιστημονων οι πολιτευτες ολης της χωρας με τους οποίους θα καταθέτουμε ερωτησεις για θεματα που αφορουν την εκλογικη τους περιφέρεια και τους τομείς μου. Σιγά σιγά θα καταγράψουμε σε καθε περιφέρεια τα προβληματα και θα υπαρχουν οι προτασεις μας. Οσον αφορά την εκλογική μου περιφέρεια θα υπάρχει το κοινοβουλευτικο έργο , οι δράσεις, τα προβληματα καθώς και οι ενεργειες μου κοινοβουλευτικά. Εκεί θα μπορούν οι πολίτες της ΠΕ Κοζάνης να καταγγελουν και να κάνουν αναφορές που μετά από εππικοινωνία μαζί τους θα κατατίθενται στον Υπουργό. Οι νέες τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από νέους Βουλευτές για την καλύτερη εκπροσώπηση των πολιτών.

Με τόσα μηνύματα εδώ είναι αδύνατον να μπορέσω πλεον να τα διαχειρισ΄τωκ ια επίσης το facebook είναι ένας χώρος που δυστυχώς είναι ανεξέλγκτος υπάρχουν φαινόμενα ψεύτικων προφίλ που πολλές φορές φτάνουν σε σημεία που δεν αρμόζουν σε κοιωνικά πολιτσμένα όντα. Σε αναμονή λοιπόν της σελίδα που πιστεύω οτι όλοι θα στηρίξετε. Πολίτης ενημερωμένος ποτέ νικημένος και εμείς θα τους νικήσουμε κόντρα σε όλο το συστημα που έφτιαξαν και 38 χρόνια και κατέστρεψαν την ζωη μας και το μελλον των παιδιών μας. Όλοι μαζί θα βάλουμε ταφόπλακα στην μεταπολίτευση. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε το ντουφέκι μας, η τάν η επί τας. Σας ευχαριστώ.
Από το Blogger.