Header Ads

«Η πιο σέξι Ελληνίδα βουλευτής» η Ραχήλ Μακρή

«Η πιο σέξι Ελληνίδα βουλευτής» είναι η Ραχήλ Μακρή σύμφωνα με την Ευβοϊκή εφημερίδα «Γνώμη».

Ακολουθεί το δημοσίευμα:


Η Βουλευτής Κοζάνης των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Ραχήλ Μακρή έγινε ευρύτατα γνωστή πρόσφατα μετά τον καβγά με την συνάδελφό της Σοφία Βούλτεψη και την ανταλλαγή απίστευτων χαρακτηρισμών ( μεταξύ άλλων η κ. Βούλτεψη την αποκάλεσε "τσόκαρο").

Ωστόσο η κ. Μακρή έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της πιο σέξι βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισης, αλλά και των ενδυματολογικών επιλογών, οι οποίες τονίζουν το υπέροχο σώμα της (δείτε και την φωτό).

Από χθες η Ραχήλ Μακρή συνδέθηκε και με την Εύβοια, αφού σε συνεργασία με τον πολιτευτή Εύβοιας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Σταύρο Μακαρίου, κατέθεσε ερώτηση σχετικά με τις εγκαταλελειμμένες εταιρίες Χημικών στο Βαθύ Αυλίδος, οι οποίες θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την δημόσια υγεία και απειλούν με περιβαλλοντική ρύπανση τον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο.

Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας με επιστολή του ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές σχετικά με την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τέσσερις χημικές βιομηχανίες, στις οποίες είναι αποθηκευμένες ποσότητες χημικών άκρως επικίνδυνων τόσο για την δημόσια υγεία αλλά και για το ευρύτερο θαλάσσιο περιβάλλον.

Η κ. Μακρή τονίζει ότι οι αρμόδιοι φορείς, παρόλη την ενημέρωση που είχαν δεν φαίνεται να ενήργησαν ανάλογα και ζητάει από τους αρμόδιους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία και το περιβάλλον.
Από το Blogger.