Header Ads

Δημοτική Σύμβουλος Εορδαίας: «Πόσο εύκολα θα μπορούσε κάποιος να μαζέψει υπογραφές για την παραμονή του τμήματος Μαιευτικής της Πτολεμαΐδας στην Κοζάνη;»

Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και στην προσπάθεια συλλογής υπογραφών που ξεκίνησε αυτές τις ημέρες, όπως και στο παράρτημα του ΤΕΙ Μαιευτικής στην Πτολεμαΐδα -η ενδεχόμενη κατάργηση του οποίου μέσω σχεδίου ΑΘΗΝΑ προκαλεί ήδη αντιδράσεις στην Εορδαία- αναφέρεται με καυστική της ανάρτηση στην προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook η δημοτική σύμβουλος Εορδαίας Πίστη Κρυσταλλίδου.

Η δημοτική σύμβουλος σχολιάζει δεικτικά τα εξής:

«Είδα σήμερα κάποιους στην Πτολεμαΐδα, να μαζεύουν υπογραφές για την έδρα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας!
Αναρωτιέμαι αν θα βρει εύκολα «συμμάχους» η Κοζανη, η πόλη που τόσα χρόνια σαν αρπακτικό,με βουλιμια «καταβροχθίζε» υπηρεσίες και δομές απ´ όλες τις άλλες πόλεις της Δυτ. Μακεδονίας!
Τώρα πρέπει να αποδείξουν «τα αυτονόητα» και να διεκδικήσουν τα κεκτημένα, τα οποία τους δίνονταν αμαχητί και πάντα με την ευκολία της «έδρας»…να που βρέθηκε άλλη «έδρα καλύτερη» απο την «βασιλευουσα» της Δυτικής Μακεδονίας!
Θέτω και ένα ακόμα προβληματισμό : πόσο εύκολα θα μπορούσε καποιος να μαζέψει υπογραφές για την παραμονή του τμήματος Μαιευτικης της Πτολεμαΐδας, στο Δήμο της Κοζανης;
Βέβαια εμείς εδω στο «Καϊλάρι» δεν έχουμε «αχορταγο» σωβινισμό,εκδικητικο τοπικισμό και μνησικακία, θελουμε το Πανεπιστήμιο να παραμείνει στην Κοζανη … Γι αυτο ας υπογράψουμε όλοι!»
Από το Blogger.