Header Ads

Σοκ και δέος: Ποιος είναι ο μισθός της Ελένης Μενεγάκη

Ποιος είναι ο τρελός μισθός της Ελένης Μενεγάκη; Πόσο πλουσιοπάροχα αμοίβεται η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη;

Οι τρελοί μισθοί ,για την Ελένη Μενεγάκη συνεχίζονται. Η γνωστή παρουσιάστρια παίρνει 110 ευρώ το λεπτό. Δηλαδή κάθε μήνα 80.000 ευρώ.

Ποια είναι η βιογραφία της γνωστής παρουσιάστριας της Ελληνικής τηλεόρασης Ελένης Μενεγάκη που παίρνει μισθό 80.000 ευρώ;

Η Ελένη Μενεγάκη γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969. Η παρθενική της εμφάνιση έγινε στο videoclip του Μιχάλη Ρακιντζή το 1990 στο τραγούδι «Προκαλείς». Ξεκίνησε την καριέρα της στο Mega Channel σαν συμπαρουσιάστρια με την εκπομπή Κοκτέιλ δίπλα στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη και έπειτα, επίσης σαν συμπαρουσιάστρια, στο τηλεπαιχνίδι Mega Banca στο ίδιο κανάλι στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου.

Από το 1995, η Ελένη Μενεγάκη παρουσίαζε για 10 χρόνια τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1, αφού είχε αποχωρήσει από την παρουσίαση της εκπομπής η Πόπη Χατζηδημητρίου, ενώ την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στην κωμική τηλεοπτική σειρά Πάτερ ημών στο ίδιο κανάλι.

Εκτός από την παρουσίαση του Πρωινού καφέ η Ελένη Μενεγάκη είχε αναλάβει και την παρουσίαση των Καλλιστείων του ΑΝΤ1 για δέκα χρόνια με υψηλά νούμερα τηλεθέασης κάθε χρονιά. Έχει τιμηθεί πολλές φορές με το τηλεοπτικό βραβείο «Αγαπημένη παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής ζώνης».

Από τον Σεπτέμβριο του 2005 η Ελένη Μενεγάκη παρουσιάζει πρωινό μαγκαζίνο στον Alpha με τίτλο Καφές με την Ελένη. Επίσης ανέλαβε για κάποιες χρονιές να παρουσιάσει και τα τηλεοπτικά βραβεία του Έθνους «Πρόσωπα». Μετά από 16 χρόνια παρουσίασης στην πρωινή ζώνη, τον Σεπτέμβριο του 2011, ο Alpha ανακοίνωσε την μετακίνηση της εκπομπής της στην μεσημεριανή ζώνη.

Το 2001 η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε τον Γιάννη Λάτσιο και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά. Στις 29 Ιανουαρίου 2010 ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιό τους. Λόγω των υψηλών νούμερων τηλεθέασης που έκανε η εκάστοτε εκπομπή που παρουσίαζε στην πρωινή ζώνη (Πρωινός Καφές,Καφές με την Ελένη)έχει μείνει γνωστή και ως «βασίλισσα της πρωινής ζώνης».

Πηγή: http://www.fimes.gr/2013/02/eleni-menegaki-misthos/#ixzz2K3HkRGfL
Από το Blogger.