Header Ads

Προσπάθεια να έρθει φεστιβάλ ταινιών στην Πτολεμαΐδα!

Καλησπέρα σας,
Αύριο προβάλουμε ταινίες μικρού μήκους από το Φεστιβάλ Micro μ.

To φεστιβάλ είναι από τα σχετικά καινούργια στον χώρο. Τα πιο γνωστά στην Ελλάδα είναι αυτά της Δράμας και της Νάουσας.

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ όμως είναι καινοτόμο αφού γίνεται ταυτόχρονα σε διάφορα σημεία της Ελλάδος και το κοινό βγάζει τον νικητή.
Πέρσι το φεστιβάλ έγινε στην Αθηνά, την Θεσσαλονίκη και την Ρόδο ενώ οι διοργανωτές του φεστιβάλ έχουν στόχο να γίνουν οι πόλεις 4 έως και 8 .
Η κινηματογραφική ομάδα της πόλης κάνει προσπάθειες να είναι μέσα στις πόλεις αυτές συμβάλλοντας και στην επιτυχία του φεστιβάλ αλλά και στην καθιέρωση του στον Ελλαδικό χώρο. Μέσα από αυτή την προσπάθεια θα αναδείξουμε την Πτολεμαΐδα σε πανελλαδικό επίπεδο μέσα από τον πολιτισμό.
Θέλουμε την στήριξη των θεατών είτε με το γίνονται μέλη είτε με εθελοντική συνδρομή. Σε καμιά περίπτωση ο στόχος της ομάδας δεν είναι οικονομικός γιαυτο άλλωστε η είσοδος είναι πάντα ελεύθερη αλλά όπως σε κάθε ομάδα υπάρχουν και οικονομικές υποχρεώσεις. Στόχος της ομάδας είναι η τέχνη του κινηματογράφου και ότι συνεπάγεται αυτό. Η κινηματογραφική ομάδα δεν είναι Κινηματογράφος (εταιρία) άλλα μια ομάδα ανοιχτή σε όλους τους λάτρεις του πολιτισμού και των τεχνών.
Σας περιμένουμε όλους αύριο στην εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο.
Οι προβολές θα ξεκινήσουν στις 9 το βράδυ με είσοδο ελεύθερη.

Με εκτίμηση,
Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαΐδας
Από το Blogger.