Header Ads

Πράξη αλληλεγγύης από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Ηρακλής» (φωτογραφίες)

Τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Φροντίδας Συλλόγου ΓΟΝΈΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Α.Μ.Ε.Α, επισκέφτηκε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 αντιπροσωπεία από παιδιά ,γονείς ,και υπεύθυνους της Ακαδημίας ΗΡΑΚΛΗΣ.. Ο λόγος, «ιερός» και πολύ συγκεκριμένος: Να μοιραστούν, στα παιδιά του κέντρου φροντίδας τα δώρα , που συγκεντρώθηκαν , στο πλαίσιο της εξαιρετικής πρωτοβουλίας κοινωνικής ευαισθησίας της οικογένειας της Ακαδημίας του ΗΡΑΚΛΗ «Ένα δώρο για τα παιδιά». Λίγη χαρά και χαμόγελα, μέσα σε αυτές τις δύσκολες ημέρες, που διανύουμε...

Η παράδοση των δώρων πήγε εξαιρετικά, καθώς μοιράστηκαν πολλά δώρα ,και έγεινε στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου από τα χέρια των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας, και των εκπροσώπων των γονέων .

Την «κυανόλευκη» αντιπροσωπεία καλωσόρισε ο Πρόεδρος των παιδιών , κος. Στέλιος Αντωναρίδης, καθώς και σύσσωμο το προσωπικό, ευχαριστώντας, άπαντες, θερμά την ΑΚΑΔΗΜΙΑ για την επιλογή του Σχολείου και τη διανομή των... δώρων.

Από πλευράς Ακαδημίας. δυο λόγια είπε ο Γιάννης Κουλίδης. Ο οποίος, αφού έκανε λόγο για χαρά όλων των ανθρώπων της ομάδας, με αφορμή την παρουσία τους στο Σχολείο και το... μοίρασμα χαμόγελων στα παιδιά, αυτές τις Άγιες Μέρες, πρόσθεσε: «τώρα, νιώθουμε ευτυχής που αυτές τις εορταστικές ημέρες –ημέρες, κατ’ εξοχήν για τα παιδιά- μπορούμε να προσφέρουμε και να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αγάπης. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός έχουν υποχρέωση να δείχνουν το σωστό δρόμο, την ευαισθησία και να προάγουν, πάνω απ’ όλα, τις ανθρώπινες αξίες. Και ως προς αυτό, η Ακαδημία του Ηρακλή προσπαθεί πάντα να είναι συνεπής...».Επίσης ευχαρίστησε όλοι την οικογένεια της Ακαδ . του Ηρακλή που πάντα ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους ενέργειες αλληλεγγύης.






Από το Blogger.