Header Ads

Γρεβενά: Τρία Έργα Μεγάλης Αξίας

«Ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν τρία έργα αυξημένης οικονομικής αλλά και πρακτικής αξίας για την Π.Ε. Γρεβενών παρά την επιβαλλόμενη, από τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτουμε λόγω των συγκυριών, συγκρατημένη δραστηριοποίησή μας.

Ειδικότερα, με χαρά παραδώσαμε στο 1ο Λύκειο Γρεβενών ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο, ο προϋπολογισμός του οποίου ανήλθε στο ποσό των 1.700.000,00 ευρώ, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες καθηγητών και μαθητών ενώ παράλληλα προβήκαμε σε πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου του πρώην Νομοκτηνιατρείου της Π.Ε. Γρεβενών, με προϋπολογισμό μελέτης ύψους 130.000,00 ευρώ, παραχωρώντας τη χρήση του στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης «Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.» Γρεβενών, επιλύοντας οριστικά το πρόβλημα της έλλειψης χώρων εκπαίδευσης και Αγωγής μαθητών ΑμΕΑ.

Τέλος, και στο πλαίσιο της μείωσης των λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Γρεβενών βαρύτητα δόθηκε και επιτεύχθηκε η ολοκλήρωση της ανακαίνισης του κτιρίου που στέγαζε το κτηνιατρείο της Δεσκάτης, με προϋπολογισμό μελέτης ύψους 80.000,00, το οποίο πλέον θα στεγάζει όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Π.Ε. Γρεβενών στη Δεσκάτη διευκολύνοντας την καθημερινότητα των πολιτών.»


Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών
Από το Blogger.