Header Ads

Η Κορεάτισσα πρωταθλήτρια αποχαιρέτισε την Πτολεμαΐδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Πτολεμαΐδα, η Εορδαϊκή Δύναμη. Το διάρκειας 7 ημερών (14 με 21/02/2013) αθλητικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από την Κορεάτισσα πρωταθλήτρια «ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ η οποία ήταν και η επίσημη προσκεκλημένη του συλλόγου της Πτολεμαΐδας.

Η απήχηση που είχε το πρόγραμμα ήταν πολύ μεγάλη με τους αθλητές και τις αθλήτριες να αποκομίζουν σημαντικά οφέλη με μοναδικές εμπειρίες. Ο προπονητής του συλλόγου Χρήστος Χρηστίδης δήλωσε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα λέγοντας: «είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προετοιμασία αυτή και ελπίζω στη συνέχεια να αποτυπωθεί και αγωνιστικά στα πρωταθλήματα που συμμετέχει ο σύλλογος». Ικανοποίηση από το επίπεδο της ομάδας με τους μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές δήλωσε και η Κορεάτισσα πρωταθλήτρια η οποία και αποχαιρέτισε την Πτολεμαΐδα παίρνοντας μαζί της, τις καλές εντυπώσεις από το σύλλογο και τη μοναδική φιλοξενία της Πτολεμαΐδας.

Τέλος, τιμή για το σύλλογο αποτέλεσε και η βράβευσή της αθλήτριας του συλλόγου Αλεξανδρίδου Δήμητρας από την Ένωση Ταεκβοντο Β. Ελλάδος στις 23 Φεβρουαρίου για την πρώτη της θέση στο Διασυλλογικό ΕΤΑΒΕ παίδων-κορασίδων!!!



Από το Blogger.