Header Ads

Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης προς μέλη: Επικαιροποίηση των email

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. καλεί τα μέλη του που, ενώ έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, δεν λαμβάνουν ενημέρωση, να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία που έχουν δώσει και προφανώς καταχωρήθηκαν λανθασμένα.

Επίσης, καλεί όλα τα μέλη που μέχρι τώρα δεν έχουν γνωστοποιήσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου στο Επιμελητήριο να το κάνουν άμεσα δηλώνοντας το email τους στην ακόλουθη διεύθυνση evekozani@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο 2461034669 (κα Βασιλική Δούσιου) ) .

Το Μητρώο Ηλεκτρονικών Δ/νσεων, που έχει δημιουργηθεί στο Επιμελητήριο, σκοπό έχει την άμεση ενημέρωση των μελών για τις τρέχουσες δράσεις, προγράμματα, εκδηλώσεις, εκθέσεις κλπ. που προωθεί το Επιμελητήριο, καθώς επίσης και την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση για τις καταιγιστικές εξελίξεις που προκύπτουν καθημερινά, από τις αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση και η Ελληνική Πολιτεία εν γένει, που διαμορφώνουν εκ νέου του επιχειρηματικό τοπίο μέσα στο οποίο ο σύγχρονος έμπορος, βιοτέχνης, επαγγελματίας καλείται να ασκήσει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Παρακαλούμε τα μέλη να ανταποκριθούν άμεσα στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου μας.





ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Από το Blogger.