Header Ads

Πρόσκληση ενδιαφέροντος: 8η «Ανθοκομική & Αγροτική Έκθεση Κοζάνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - (Πρόσκληση ενδιαφέροντος επιχειρήσεων για συμμετοχή στην 8η «Ανθοκομική & Αγροτική Έκθεση Κοζάνης», Αφιέρωμα στο «Κυνήγι και Αλιεία».)

Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, διοργανώνουν και φέτος την καθιερωμένη πια, «Ανθοκομική Έκθεση & συναφών ειδών» Κοζάνης, από 24 έως τις 28 Απριλίου 2013, στις εγκαταστάσεις τους στα Κοίλα Κοζάνης. Παράλληλα και για πρώτη φορά, θα ενταχθεί ο τομέας Αγροτικών Ειδών & Υπηρεσιών - «Αγροτική Έκθεση».

Οι εκθέσεις θα αναπτυχθούν σε δύο επίπεδα και οι κατηγορίες εκθετών που μπορούν να πάρουν μέρος είναι οι παρακάτω:

Α) Εξωτερικός χώρος Α΄ : Φυτώρια Ανθέων, Δενδρυλλίων (οπωροφόρων & καλλωπιστικών) και οπωροκηπευτικών φυτών, Αρωματικά φυτά, Φυτά – Υπηρεσίες Αγροτικά Μηχανήματα και συναφή είδη,

Β) Εσωτερικός χώρος : Αγροτικά είδη – υπηρεσίες (Συνεταιρισμοί/ Σωματεία, Φάρμες αγροτικές & κτηνοτροφικές, Εκτροφεία θηραμάτων) – εφόδια, είδη κυνηγού – αλιείας, κλαδικά έντυπα.

Γ) Εξωτερικός χώρος Β΄ : Αυτοκίνητα αγροτικά, τύπου τζιπ (4χ4), αγροτικά & κτηνοτροφικά μηχανήματα, κυνηγετικοί σκύλοι, κ.α.

Οι εκθέσεις θα πλαισιωθούν από ενημερωτικές ημερίδες & εργαστήρια, με θέματα Αγροτικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, θα υπάρχει αφιέρωμα στο «Κυνήγι και Αλιεία», το οποίο θα περιλαμβάνει την παρουσία της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Συλλόγων Κυνηγών Δυτ. Μακεδονίας, των Συλλόγων Ερασιτεχνικών Αλιέων, επιχειρήσεις με είδη κυνηγού, σχετικά έντυπα. Οι Σύλλογοι έχουν προγραμματίσει σχετικές ενημερωτικές ημερίδες – εργαστήρια.

Την άρτια οργάνωση των εκθέσεων, εγγυάται η τεχνογνωσία του Εκθεσιακού Κέντρου. Δυναμικά προβεβλημένες και πλαισιωμένες από παράλληλες εκδηλώσεις που προσελκύουν το κοινό.

Σας προτείνουμε να πάρετε μέρος σε μια δυναμική ομαδική προβολή και προσέγγιση του καταναλωτικού κοινού της ευρύτερης περιοχής μας. Η «Ανθοκομική – Αγροτική Έκθεση» αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για τον παραπάνω σκοπό.

Οι σχετικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Έκθεση, μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου, στα τηλέφωνα: 2461045980, 45982, 45978 ή να επισκεφθούν τα Γραφεία του στα Κοίλα Κοζάνης, εργάσιμες ημέρες και ώρες. Η κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Από το Blogger.