Header Ads

8η «Ανθοκομική - Αγροτική Έκθεση» Κοζάνης

Κοίλα Κοζάνης 7 Φεβρουαρίου 2013

Αρ. Πρωτ.: 318

ΠΡΟΣ: Επιχειρήσεις σχετικές με τα είδη Αγροτικού & Κτηνοτροφικού εξοπλισμού – ειδών - υπηρεσιών.
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 8η «Ανθοκομική - Αγροτική Έκθεση» Κοζάνης.

Ειδικό αφιέρωμα: «ΚΥΝΗΓΙ & ΨΑΡΕΜΑ»

Αξιότιμοι κύριοι/ κυρίες,

Η «Ανθοκομική - Αγροτική Έκθεση», είναι η εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα αγροτικού εξοπλισμού και υπηρεσιών ταυτόχρονα με την έκθεση ανθοκομίας. Θα διεξαχθεί από 24 έως 28 Απριλίου 201, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Φορέα, στα Κοίλα Κοζάνης.

Η Ανθοκομική έκθεση ανοίγει τις πύλες της κάθε χρόνο περίπου την ίδια εποχή και παρουσιάζει φυτώρια όλων των κατηγοριών (ανθέων, καρποφόρων δένδρων, οπωροκηπευτικών φυτών, φυτών συστηματικής καλλιέργειας, κ.α.).

Φέτος, για πρώτη φορά διοργανώνεται ταυτόχρονα και η Αγροτική Έκθεση, η οποία αποτελούσε ένα δυναμικό κομμάτι της ετήσιας «Έμπορο- Βιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας». Ο λόγος της προσάρτησης της στην Ανθοκομική Έκθεση είναι ότι οι δύο αυτές εκθέσεις αποτελούν μια ενιαία θεματική ενότητα.

Στόχος της Αγροτικής Έκθεσης είναι να ενημερώσει το ενδιαφερόμενο κοινό για όλα τα απαραίτητα αγροτικά είδη (μηχανήματα, εξοπλισμό, εφόδια) & σχετικές υπηρεσίες. Στόχος της Ανθοκομικής Έκθεσης, είναι αφενός να δημιουργήσει άμεσες συναλλαγές, αφετέρου να φέρει σε επαφή τους καλλιεργητές με σχετικούς ή εν δυνάμει επαγγελματίες.

Τη διοργάνωση των Εκθέσεων έχει το «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης», που με την πολύχρονη εμπειρία του εγγυάται την επιτυχία της διοργάνωσης.

Με συμμετοχές από τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα θα αποτελέσει πόλο έλξης για επαγγελματίες αγρότες & κτηνοτρόφους αλλά και για απλούς καταναλωτές που ενδιαφέρονται για τον κλάδο.

Η «Ανθοκομική & Αγροτική Έκθεση» σας περιμένει με:

Δημιουργία εμπορικών επαφών και συναλλαγών
Σύνδεση έρευνας με παραγωγή
Έντονη διαφημιστική προβολή σε ΜΜΕ
Ενδιαφέρουσες Ημερίδες – Εργαστήρια

. Εκθέματα:

Μηχανήματα και εξοπλισμός Γεωργίας & Κτηνοτροφίας
Φάρμακα
Γεωργικά Εφόδια - Ζωοτροφές - Πρώτες Ύλες – Αξεσουάρ
Οργανισμούς και Υπηρεσίες
Κλαδικές εκδόσεις

Πληροφορίες σχετικές με τη συμμετοχή της επιχείρησης σας μπορείτε να πάρετε από τη Γραμματεία του Φορέα, στα τηλέφωνα: 2461045980, 45978, info@ektheisko.gr, ekdilosis@ekthesiako.gr .
Από το Blogger.