Header Ads

Στην αντεπίθεση εναντίον Αδαμίδη

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ:
Mε έκπληξη παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του προέδρου του σωματείου μας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FLASH TV, ότι στελέχη, της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, δεν απήργησαν στις προκηρυγμένες από την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ επαναλαμβανόμενες απεργίες του Νοεμβρίου.
Άφησε δε, ανοιχτό το ενδεχόμενο να εντάσσονται σε αυτά και στελέχη της περιοχής του λεκανοπεδίου.

Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε θέση διευκρινίζοντας το αυτονόητο, ότι δεν είμαστε απεργοσπάστες, διότι ο πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ επέλεξε για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει, να μην αναφέρει ότι τα στελέχη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στην ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ήταν όλοι απεργοί όπως πάντα.
Το γεγονός είναι απαράδεκτο, και αν αληθεύουν οι καταγγελίες, πρέπει οι απεργοσπάστες να καταδικασθούν στην συνείδηση των εργαζομένων δια παντός.
Σε ότι μας αφορά, ως στελέχη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και της ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στην πορεία μας ως συνδικαλιστές και ως απλοί εργαζόμενοι, δεν υπήρξε ούτε μία ώρα και ημέρα που να μην απεργήσαμε συμμετέχοντας ενεργά σε όλους τους αγώνες που προκήρυξε το δομημένο Σ.Κ.
Άσχετα από ποια κυβέρνηση κάθε φορά κυβερνούσε και από το εάν συμφωνούσαμε ως άτομα και ως παράταξη με την απόφαση της πλειοψηφίας για απεργίες, ήμασταν πάντοτε παρόντες.
Κάθε είδους καταγγελία δεν μας αφορά.

Καραλευθέρης Παντελής Αν. Γραμ. ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Αδάμ Ελευθέριος Μέλος Δ.Σ. ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
==============================
Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
Από το Blogger.