Header Ads

Στοχοποιείται το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

Δελτίο τύπου της βουλευτού Περιφερειακής ενότητας Κοζάνης Ραχήλ Μακρή σχετικά με την πλήρη απαξίωση της ογκολογικής μονάδος του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας: Η τρικοματική συγκυβέρνηση έχει βάλει ως απώτερο στόχο τη διάλυση του συστήματος υγείας σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Η αδιαφορία που επιδεικνύουν οι κυβερνώντες για την υγεία των Ελλήνων πολιτών, είναι πρωτοφανής και έχει ως βάση της τη σκληρά εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική.

Το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας στοχοποιείται για ακόμη μία φορά, οι συνεχείς υποβαθμίσεις σε προσωπικό αλλά και σε εξοπλισμό, η υπολειτουργία ορισμένων κλινικών αλλά και η συγχώνευση του με το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, δείχνουν τις πραγματικές προθέσεις τις συγκυβέρνησης. Ταυτόχρονα, τα έργα ανάπλασης που πραγματοποιούνται στο χώρο του νοσοκομείου έρχονται σε αντίθεση με την απαξίωση λειτουργίας αυτού, κάνοντας ακόμη και τους πιο μετριοπαθείς να αναρωτιούνται εάν απώτερος σκοπός είναι η πώληση ενός ιδιαίτερα ελκυστικού προϊόντος!
Η εκκωφαντική σιωπή ανθρώπων που βρίσκονται στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις η ένοχη συγκάλυψη γεγονότων και καταστάσεων (μιας και όλοι μαζί βρίσκονται κάτω από τον ίδιο κομματικό μανδύα), έχουν συμβάλει στην γιγάντωση του προβλήματος αλλά και στη μη έγκαιρη αντίδραση του λαού της Εορδαίας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουμε την διάλυση του συστήματος υγείας που επιβάλει η τρόικα και οι εγχώριοι συνεργοί της. Τα μέτρα που επιβάλουν είναι καταδικασμένα να αποτύχουν καθώς λαμβάνουν την καθολική απόρριψη του Ελληνικού λαού.

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
Από το Blogger.