Header Ads

Ραχήλ Μακρή: Δέχτηκα μαφιόζικες απειλές από συμφέροντα

Συνέντευξη της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην εφημερίδα «το Χωνί»: 1)Η νέα χρονιά έχει φτάσει πλέον… Θα μας κάνετε μια πρώτη ευχή για την Ελλάδα;

Ευχή μου είναι να απαλλαγεί από τους δυνάστες, που μας επέβαλλαν τη δικτατορία του Μνημονίου με τις καταστρεπτικές συνέπειες για τη χώρα. Σύντομα θα έχουμε απαλλαγεί από αυτούς γιατί οι Έλληνες πλέον έχουν καταλάβει τις δολοπλοκίες και τις μεθοδεύσεις τους για να ξεπουλήσουν την πατρίδα.

2)Όλη η χώρα παρακολούθησε έκπληκτη τις εξελίξεις στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ και την εμπλοκή του κ. Παπακωνσταντίνου. Ποια η άποψή σας;

Η λίστα «Λαγκαρντ» είναι η «κορυφή του παγόβουνου». Τα έργα και οι ημέρες του κ. Παπακωνσταντίνου προσδίδουν στον πρώην Υπουργό εγκληματικές ευθύνες, καθώς οι πράξεις του όσον αφορά τη δημιουργία του ΤΑΙΠΕΔ, τις μεθοδεύσεις του στον ΟΔΔΗΧ και στην ΕΛΣΤΑΤ δημιούργησαν δεδομένα που μας οδήγησαν στον οικονομικό ορυμαγδό. Με την υπογραφή του και τη συμμετοχή οικογενειακού του προσώπου, στο ΤΑΙΠΕΔ, στο πλυντήριο ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, με τις μεθοδεύσεις του στις διεθνείς αγορές οι οποίες προκάλεσαν την αύξηση των spreads και με την παρέμβασή του στην ΕΛΣΤΑΤ όπου «μαγείρεψε» το έλλειμμα οδήγησε τη χώρα μας στο ΔΝΤ με τις γνωστές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες.
3)Θεωρείτε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου έδρασε μόνος του ή μήπως υπάρχουν και άλλοι πολιτικοί που τον κάλυπταν αυτό το διάστημα;

Τον κάλυπταν και τον καλύπτουν ακόμη και σήμερα, και φυσικά δεν έδρασε μόνος του, γι’ αυτό οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε αυτοί που ζητάμε την παραπομπή των υπευθύνων που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο, παρόλο που ο κ Σαμαράς αρνείται πεισματικά και ύποπτα, από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης του να θέσει τους ενόχους προ των ευθυνών τους. Ο κ. Στουρνάρας αρνείται να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις μου μεταξύ των οποίων, οι ενέργειες του κ. Παπακωνσταντίνου στον ΟΔΔΗΧ, όσο και για τα περιουσιακά στοιχεία του ΤΑΙΠΕΔ, συγκαλύπτοντάς τον.

4)Τελικά, θα πάρει στα δικαστήρια το θέμα ή μήπως θα έχουμε την… γνωστή τακτική της παραγραφής;

Αν παραγραφούν τα συγκεκριμένα αδικήματα για ακόμη μια φορά θα αποδειχθεί ότι ο κ. Σαμαράς μαζί με τους συγκυβερνώντες συγκαλύπτουν το έγκλημα εις βάρος του Ελληνικού λαού. Για ακόμη μια φορά οι ΑΝ.ΕΛ. θα δικαιωθούμε σ’ αυτά που λέγαμε, γιατί θα αποδειχθεί περίτρανα για ποιο λόγο οδηγηθήκαμε σε δεύτερες εκλογές τον Ιούνιο του 2012. Άριστος σκηνοθέτης ο κ. Σαμαράς… Βεβαίως, θα πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη εκτός του κ. Παπακωνσταντίνου και οι υπόλοιποι πρωταίτιοι του σχεδίου ξεπουλήματος της πατρίδος μας. Οι πολίτες θέλουν να λάμψει η αλήθεια και θα λάμψει. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα επιτρέψουμε οποιαδήποτε παραγραφή!

5)Σε συνέντευξή του Στο ΧΩΝΙ ο κ. Καμμένος είχε αποκαλύψει πως έχετε δεχθεί απειλές, επειδή τολμήσατε να τα βάλετε με συμφέροντα. Ποιοι σας απείλησαν;

Μετά από ερωτήσεις μου στη Βουλή σχετικά με μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου, κάποιοι φρόντισαν <<φιλικά>> να με ενημερώσουν ότι θα πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτική, καθώς έχω οικογένεια.

6)Οι απειλές αυτές συνεχίζονται;

Όχι, οι απειλές δεν συνεχίζονται. Οι «απειλές» έχουν λάβει την μορφή δημοσιευμάτων λασπολογίας και κατασυκοφάντησης ενάντια στο πρόσωπο μου.

7)Πως αισθάνεται μια πολιτικός, όταν έχει να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις; Υπερήφανη για το ότι το έργο της βρίσκεται στον σωστό δρόμο ή ανησυχία;

Αισθάνομαι ότι βαδίζω στο δρόμο, που μου επιτάσσει το καθήκον μου απέναντι στους πολίτες του Νομού Κοζάνης, που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την εντολή να τους εκπροσωπώ καθαρά και χωρίς συμφέροντα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να παλεύω για τα δικαιώματα τους, αλλά και να προστατεύω τον τόπο και την πατρίδα μου.
8)Τα νερά των Ανεξάρτητων Ελλήνων ταράχτηκαν τον Δεκέμβρη, λόγω των αποχωρήσεων των κ. Μαρκόπουλου, Μανώλη, Γιαννάκη, Κουράκου και Σταμάτη. Πως είναι πλέον η κατάσταση στο κόμμα;

Η κατάσταση στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν, είναι και θα είναι ακμαία και δυναμική προς το καλύτερο. Όσο προχωράμε μας εμπιστεύονται ακόμη περισσότεροι πολίτες, ακόμη και αυτοί οι οποίοι για κάποιο λόγο δεν μας εμπιστεύονταν. Οι αποχωρήσεις των βαριδίων όχι μόνο δεν τάραξαν τα νερά, αλλά θα οδηγήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ιθάκη της απεμπλοκής από την δικτατορία του Μνημονίου.

9)Πως είναι οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους αυτούς;

Δεν συνηθίζω να έχω σχέσεις με ανθρώπους που προδίδουν τις αρχές και τις αξίες, τις οποίες συνυπέγραφαν. Δυστυχώς, αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

10)Τι θα πρέπει να περιμένουμε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες το 2013;

Το ιδρυτικό συνέδριο μας που θα δημιουργήσει τις βασικές δομές του κινήματος μας σε όλη τη χώρα μέσα από απόλυτα Δημοκρατικές διαδικασίες, τη δημιουργία των κυβερνητικών μας προτάσεων σε όλους τους τομείς για όλη τη χώρα και ένα ασταμάτητο κοινοβουλευτικό έργο με δράσεις, παρεμβάσεις και αποκαλύψεις.
Από το Blogger.